Somerville krijgt een verrassende releasedatum in november op Xbox, pc en Game Pass

Somerville krijgt een verrassende releasedatum in november op Xbox, pc en Game Pass

SomervilleDe eerste game van de Jumpship-studio die was Het werd meer dan vijf jaar geleden onthuldDie komt volgende maand, maakte de ontwikkelaar donderdag bekend. De aanstaande release van de game op Xbox- en Windows-pc-platforms is echter verrassend ik was Zal plaatsvinden in 2022 – terugkijkend op de laatste keer dat we erover hoorden Somerville Het kwam meer dan 10 maanden geleden, in de vorm van de vierde trailer van de game. (de spellen ontwikkelingsblog Het is ook niet meer bijgewerkt sinds 2018.)

Beschrijft Jumpship Somerville als een sciencefiction-avontuur “gebaseerd op de intieme gevolgen van een grootschalig conflict.” Spelers zullen gevaarlijk terrein verkennen in een poging het geheim van de buitenaardse levenskracht die naar de aarde is gekomen te ontrafelen en hun families te herenigen. Maar een groot deel van het spel blijft een mysterie, en het lijkt beter voor haar te zijn.

Somerville Vergelijkingen met games zoals voorgeborchte En de binnen, waarschijnlijk omdat de mede-oprichter en voormalig CEO van de ontwikkelaar achter die games, Dino Patti, de CEO is die de nieuwe game produceert. Maar animator Chris Olsen is de creatieve kracht erachter SomervilleMede-oprichter van Jumpship en schrijver/manager van het spel.

Somerville Het zal vanaf 15 november beschikbaar zijn via de Xbox Game Pass- en PC Game Pass-abonnementsservices van Microsoft. De pc-versie wordt ook verkocht via de Epic Games Store en Steam.

inhalen SomervilleDe teasers tot nu toe, je kunt ze hieronder allemaal bekijken.

READ  GoldenEye Xbox 360 remaster is opgeschort door Nintendo, zeggen de ontwikkelaars

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *