Tijd om te spelen: India’s grote Olympische Spelen preview (deel 1)

Waar moet je naar uitkijken op de Olympische Spelen in Tokio? Wie zijn de spelers voor wie ze kunnen juichen? Wat zijn de verhalen en romans om naar te zoeken?

In dit eerste deel van India’s grote bespreking van de Olympische Spelen, sprak Shivani Naik samen met gastheer Gaurav Bhatt en Mihir Vasavda over de vooruitzichten van India op het gebied van schieten en badminton.


U kunt ons volgen en ons feedback geven Facebook sociale netwerksite en Twitterexpresspodcasts, of e-mail ons op podcasts @Indianexpress.com. Als je deze show leuk vindt, abonneer je dan en laat een reactie voor ons achter waar je je podcast ook hebt, zodat anderen ons kunnen vinden. U kunt ons ook vinden op https://indianexpress.com/audio.

Tijd om te spelen: India’s grote Olympische Spelen preview (deel 1)Waar moet je naar uitkijken op de Olympische Spelen in Tokio? Wie zijn de spelers voor wie ze kunnen juichen? Wat zijn de verhalen en romans om naar te zoeken? In dit eerste deel van India’s grote bespreking van de Olympische Spelen, sprak Shivani Naik samen met gastheer Gaurav Bhatt en Mihir Vasavda over de vooruitzichten van India op het gebied van schieten en badminton. U kunt ons volgen en ons feedback geven op Facebook en Twitterexpresspodcasts, of u kunt ons een e-mail sturen op [email protected] Als je deze show leuk vindt, abonneer je dan en laat een reactie voor ons achter waar je je podcast ook hebt, zodat anderen ons kunnen vinden. U kunt ons ook vinden op https://www.indianexpress.com/audio.

More from Madison Garrett
Serveruitval, planning, patch-opmerkingen, vertragingen en meer
WoW Shadowlands nadert snel zijn wekelijkse reset – wat grote dingen betekent...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *