Xbox One en Xbox Series X vanaf 2020 zijn gratis voor iedereen

2020 Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X zijn gratis voor iedereen en er is geen abonnement op Xbox Live Gold vereist. Voor een onbeperkte tijd kunnen alle gebruikers op de bovenstaande Xbox-consoles downloaden hulpeloos Gratis, zonder beperkingen. Het is niet duidelijk waarom het spel gratis is of hoe lang het gratis is, maar op dit moment kan iedereen het gratis downloaden, spelen en houden.

Wat betreft de titel zelf, het is een 2D-puzzel-gebaseerd side-scrolling-avonturenspel dat meestal $ 10 kost. Ontwikkeld en gepubliceerd door ZRZStudio, het werd vorig jaar uitgebracht en het is onduidelijk of het goed is of niet omdat het geen Metacritic-score heeft, en meer op Steam, het heeft slechts 1 gebruikersrecensie, wat positief is.

“Verken de mysterieuze mijn, het verwrongen bos en de buitenaardse electorale stad, maar pas op voor de gevaren die op de loer liggen”, luidt het officiële stadion van de game. Ontsnap aan vallen, los puzzels op en ontwijk vijanden met de mogelijkheid van Inops om in veel kleine wezens te splitsen of je bij één grote Inop te voegen wanneer je maar wilt. Gebruik de omgeving in je voordeel met unieke hardnekkige ingrediënten terwijl je tegelijkertijd Inops stuurt. Ga naar het einde van elk level en spaar zoveel als je kunt Inops om eenzaamheid te voorkomen.”

Zoals opgemerkt, zijn details over deze freebie momenteel onbekend. Als dit verandert, zorgen we ervoor dat het verhaal wordt bijgewerkt. Zorg er in de tussentijd voor dat u vroeg of laat profiteert van deze deal, want deze duurt niet lang. Blijf ook op de hoogte van het laatste Xbox-nieuws – inclusief het laatste nieuws over Xbox One en nieuwe Xbox Series-consoles – door hier of op de relevante links hieronder te klikken:

READ  Devolver Digital zegt dat Fall Guys niet naar Xbox Game Pass komt

Zoals altijd, voel je vrij om een ​​paar opmerkingen achter te laten om ons te laten weten wat je denkt of, als alternatief, me op Twitter te sturen MustafaHosny Oh God, Amen Laat het me daar alsjeblieft weten. Wat heb je op Xbox gespeeld?

Written By
More from Vanessa Hale

Microsoft Flight Simulator Xbox-releasetijd – Fenix ​​​​Bazaar

Hoe laat is het gebeurd? Microsoft Flight Simulator Op de Xbox Series...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *