TikTok-video’s downloaden naar je telefoon zonder watermerk

Je kunt video’s eigenlijk opslaan op je telefoon in TikTok, maar dan verschijnt het watermerk. Als je het TikTok-logo liever niet ziet, kan deze gratis app “Downloader voor TikTok” je helpen. Wij leggen uit hoe het werkt.

TikTok downloaden

TikTok is in relatief korte tijd een zeer populair videoplatform geworden. Stel dat je nu zo’n video wilt opslaan op je apparaat, dan kan dat via Share Button en Save Video optie. De video verschijnt dan gewoon in de Gallery-app op je telefoon. Je zult echter meteen merken dat elke opgeslagen video wordt geleverd met het TikTok-logo als watermerk.

Als u liever van dat watermerk af wilt, hebben we een eenvoudige gratis app voor u. In “Downloader voor TikTok” plak je de link van een TikTok-video en vervolgens kun je deze downloaden zonder watermerk. Weet dat deze app vol staat met advertenties – het is gratis – maar dat maakt niet uit, want het downloaden van video’s gaat nog steeds erg snel.

wegenkaart

We zullen uitleggen hoe je deze app kunt gebruiken om video’s zonder watermerk te downloaden via de onderstaande stappen:

  1. TikTok openen $
  2. Klik op schuine streepknop (pijl)
  3. Kies onder stuur mij Optie Kopieer link
  4. Installeer Downloader voor TikTok In Play Store en open de app
  5. Sluit een pop-up
  6. Plak de link in het invoerveld en druk op Bezig met laden
  7. Sluit een pop-up
  8. De video is te zien in je galerij-app in de nieuwe map VideoVanTikTok

Tijdens het testen van de app merkte ik dat het video’s net zo goed download als de TikTok-app. Kijk je ernaar uit om TikTok-video’s te downloaden? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

READ  De nieuwe update van New Horizons is het carnaval
Populaire TikTok-artikelen

tik tok

TikTok is een app waarmee je korte stukjes van miljoenen nummers kunt afspelen. Je kunt allerlei soorten video’s maken met effecten zoals versnellen of vertragen.

Meer informatie

TikTok downloaden

TikTok downloaden

TikTok is in relatief korte tijd een zeer populair videoplatform geworden. Stel dat je nu zo’n video wilt opslaan op je apparaat, dan kan dat via “Delen..

Meer informatie

More from Madison Garrett
Publieke omroep lanceert nieuw audioplatform NPO Listen
MuziekNieuws 1 oktober 2020, 10:13 uur De Publieke Omroep heeft het audioplatform...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *