Tip: PlayStation Plus-games vanaf februari 2021 zijn nu beschikbaar!

Update – PlayStation Plus-games van februari 2021 zijn nu beschikbaar

Gratis PlayStation Plus-games die Sony vóór februari 2021 beschikbaar stelt aan PlayStation 4- en PlayStation 5-bezitters, kunnen vandaag worden gedownload. Games zijn de hele maand februari gratis in de PlayStation Store als je een PSPlus-abonnement hebt. Wat zijn de gratis spellen deze maand, lees je hieronder in de originele post!

Originele bericht:

Sony heeft vandaag de lancering aangekondigd van gratis PSPlus-games voor februari 2021. Volgende maand beginnen we niet alleen met Destruction AllStars op de PS5 (die gratis is tot 5 april 2021), maar we krijgen ook een zeer intense set PlayStation 4. Controle: Ultimate Edition en Concrete Genie zijn de hele maand GRATIS PlayStation Plus-leden!

Aangezien Sony ons de afgelopen maanden al een aantal geweldige PS5-games cadeau heeft gedaan, hebben we er deze maand eigenlijk twee gekregen. Control: Ultimate Edition is een game die veel support krijgt op PlayStation 5. De definitieve versie van de game ziet er niet alleen beter uit op de nieuwe console, maar bevat ook The Foundation en AWE uitbreidingen. Natuurlijk ziet Concrete Genie er geweldig uit op zowel de nieuwe console als de oude console met zijn heldere kleuren. Bovendien ondersteunt de game PlayStation VR, zodat spelers die een PSVR-bril gebruiken weer plezier kunnen hebben.

PlayStation Plus-games die vanaf februari 2021 beginnen, zullen de games van januari 2021 vervangen.

Gratis PlayStation Plus-games vanaf januari 2021 hebben plaatsgemaakt voor deze drie geweldige games. Tot 2 januari kun je Maneater nog gratis krijgen op PS5, en je kunt Shadow of the Tomb Raider en Greedfall voor PS4 downloaden.

READ  mis geen enkele aanbieding met deze app
More from Madison Garrett

Age of Calamity Leak onthult naar verluidt DLC-personages

Hyrule Warriors: Age of Calamity zojuist uitgebracht op Nintendo Switch en Nintendo...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *