Download de apps ABC 7 Chicago – Connected Devices, Mobile News en Amazon Echo

Download onze mobiele applicatie
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, weer en verkeer met de ABC 7 Chicago-app. Ontvang de meeste lokale krantenkoppen voor de omgeving van Chicago, plus nieuws uit de hele Verenigde Staten en de wereld.

Verkrijgbaar in de iTunes App Store
Download het in de Google Play Store

de ondersteuning
iOS | Man qua uiterlijk

Download onze streaming-apps

De nieuwe ABC 7 Chicago Broadcasting-app geeft je gratis toegang tot je favoriete Eyewitness News en ABC 7 Chicago-content, samen met het laatste nieuws, live-evenementen en originele programmering, op elk moment! Voortbouwend op onze toewijding om onze gemeenschappen van dienst te zijn, zullen onze Roku-, Fire TV-, Apple TV- en Android TV-apps naadloos de lokale nieuwservaring verbeteren met de mogelijkheid om live nieuwsuitzendingen te bekijken, nieuwsuitzendingen, weersupdates en populaire verhalen van Localish naadloos te bekijken. In een streamingomgeving. Zoek naar “ABC 7 Chicago” op streaming-apparaten voor thuis om de gratis app te downloaden.
Lees meer over onze streaming-apps en volg een rondleiding
Bezoek onze Roku Channel-pagina
Bezoek de Amazon Fire-app-pagina

ACCUWEATHER-TOEPASSING

Blijf op de hoogte van de laatste weersomstandigheden met AccuWeather. AccuWeather levert innovatieve voorspellingen, gepersonaliseerde inhoud en boeiende videopresentaties op smartphones en tablets via de bekroonde AccuWeather mobiele apps en verbonden apparaten, waaronder verbonden auto’s, slimme huizen en verbonden apparaten, waarmee het brede, multi-platform digitale bereik van AccuWeather wordt aangetoond.
Downloaden: IOS App Store | Google apps

Amazon Echo
Laat Alexa het beste nieuws van de dag voor je lezen van ABC 7 Chicago. De ABC 7 Chicago Flash Briefing leest het belangrijkste nieuws uit de omgeving van Chicago. Door in te schakelen, is deze vaardigheid toegankelijk op al je beschikbare Alexa-apparaten.
Schakel Flash-briefingvaardigheid in voor Alexa

READ  Geschonken door ouders voor studie, student beëindigt leven na verlies van online game op mobiel

BEKIJK DE ABC-APP
De ABC-ervaring – altijd en overal. Of u nu thuis of in het buitenland bent, u kunt genieten van uw favoriete ABC-tv-programma’s, sport, lokaal nieuws en weer op uw smartphone, tablet of computer – live * en on demand. Klik hier om meer te leren.
Download de applicatie: Beschikbaar in softwarewinkel | Download het in de Google Play Store
Ondersteuning nodig? ABC Mobiele app-ondersteuning

Aangesloten applicaties
ABC nieuws | ESPN

Written By
More from Eda Greene

Coal India Recruitment 2021: solliciteer hier voor 1086 bewakerbanen Download het formulier hier

New Delhi: Eastern Coalfields Limited, een dochteronderneming van Coal India Limited, heeft...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *