Tkachuk behoort tot de uitblinkers voor de Panthers in de derde wedstrijd van de bekerfinale

Zonsopgang, Florida. – Wie speelde er goed in Game 3 van de Stanley Cup Finale? Soms is het makkelijk te zeggen, en soms niet. NHL.com rangschikt de spelers op 3-2 Florida Panthers winnen Donderdag tegen de Vegas Golden Knights in de FLA Live Arena. Dit zijn de meest herkenbare spelers en trends.

[RELATED: Complete Stanley Cup Final coverage]

Erelijst

Matthew Tkachuk (Florida Panters): Tkachuk stuiterde terug en scoorde de gelijkmaker om 17:47 van de derde periode om de wedstrijd in verlenging te sturen. Hij vermeed ook voor het eerst in de reeks het strafschopgebied. Als Tkachuk gedisciplineerd blijft, geeft hij de Panthers de beste kans op zelfs de series in Game 4 op zaterdag.

Jonathan Marquessault (Vegas Gouden Ridders): De aanvaller scoorde zijn 13e doelpunt van de Stanley Cup-play-offs in de tweede periode en assisteerde Mark steenEen doelpunt in de eerste helft. Marchessault blijft de hot hand in Vegas (vier doelpunten, twee assists in drie optredens in de bekerfinale) en is genomineerd voor een Conn Smythe Award als Man of the Match.

Speciale Vegas-teams: De Golden Knights scoorden tweemaal op de powerplay en stopten alle vijf de kansen van Florida op manvoordeel. Het powerplay was het grootste deel van het seizoen wisselvallig in Vegas, maar kwam met tijdige doelpunten in de finale.

Sergei Bobrovsky (Florida Panters): Bobrovsky was geweldig op het net. Hij keerde terug naar de vorm die de Panthers naar de finale bracht nadat hij acht doelpunten had toegestaan ​​in de eerste twee wedstrijden van de reeks en werd teruggetrokken in de tweede wedstrijd. Bobrovsky maakte 25 reddingen, waaronder 20 in een 5-tegen-5-wedstrijd.

READ  Post de zaak Sushant Singh Rajput Karan Johar maakt zijn eerste optreden op sociale media op Onafhankelijkheidsdag

Carter Verhaghe (Florida Panters)Hij scoorde de wedstrijdwinnaar met een polsschot in de verlenging om de Panthers hun eerste overwinning in de Stanley Cup-finale in hun geschiedenis te bezorgen.

Voorraad controle

Brandon Montour (hoger): De nieuwe vader scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd. De Panthers-verdediger miste wat tijd met een blessure in de derde periode. Hij had drie schoten in 25:37 ijstijd.

Florida verdediging (boven): De Panthers slaagden er veel beter in om de Golden Knights uit de aanvalszone te houden en toonden een sterkere controlerende aanwezigheid. Florida won de verliezende stokgevechten in de twee wedstrijden die in Vegas werden gehouden. De verdediging van Florida lijkt zich te herconfigureren tegen Bobrovsky.

Willem Carrier (onder): De Golden Knights-spits nam drie strafschoppen en schoot niet op doel.

Shea Theodoor (hoger): De outfielder van de Golden Knights had zijn 50e assist in een playoff-duel. maat gebonden Alex Pietrangelo Voor het minste aantal games (105) om het record voor een verdediger te vestigen.

Florida-discipline (omlaag): De Panthers bleven Vegas het man-voordeel geven en kregen acht strafschoppen. Hoewel ze erin slagen hun emoties onder controle te houden, moeten ze buiten de gebaande paden blijven terwijl de Golden Knights opwarmen.

Directe FLA-menigte (omhoog): Van de pre-game vieringen met Flo Rida tot het moment dat Verhaag scoorde, fans brachten de energie – en de muizen – om de Panthers te helpen er een 2-1 serie van te maken.

READ  Luo Sang gehouden voor Hawala Racket was ook na Dalai Lama: Bronnen

Wat we hebben geleerd

Bij Vegas draait alles om ervaring

Zoals ze het hele seizoen hebben gedaan, zullen de Golden Knights proberen te herstellen na het verlies in de verlenging. Ze overtroffen tegenstanders met 24-10 na nederlagen. Verwacht dat Vegas er het beste van zal maken in Game 4.