Tomb Raider 2013 was oorspronkelijk een horrorspel – zo zag het eruit

Hardcore Tomb Raider-fans weten al dat de reboot die we in 2013 kregen, oorspronkelijk een heel andere vorm aannam – een mix van Shadow of the Colossus, Ico en Resident Evil met de titel Tomb Raider: Ascension. Informatie en screenshots van Ascension hebben in de loop der jaren hun weg naar het internet gevonden en nu hebben de ontwikkelaars officieel een heleboel hoogwaardige gameplay-samples uitgebracht, zodat we kunnen zien wat had kunnen zijn.

De wortels van Tomb Raider 2013 zijn duidelijk hier, aangezien we Lara zich een weg zien banen door een overstroomde grot, met een fakkel in de hand, vergelijkbaar met de reeks die de reboot opent. En natuurlijk heeft het een boog. Maar de verschillen worden al snel duidelijk zodra we meer monsters zien waar je tegen vecht.

De wezens zien er nogal verontrustend uit, met langwerpige vormen en griezelige teleportatiemogelijkheden die er goed zouden uitzien in zoiets als Silent Hill. Kijk hoe Lara in een herenhuis vecht tegen golven zombies met een vlammenwerper. Dan krijgen we een ritje als Lara een gigantisch monster en een andere horde vijanden ontwijkt, en vecht tegen een grote baas in een moerassig gebied.

Veel van deze gameplay-functies waren eerder bekend, en Gedeelten van dit beeldmateriaal waren eerder online beschikbaar, maar het is nog steeds geweldig om het in hogere kwaliteit te zien vanuit een toegankelijke, officiële bron.

U kunt naar Het officiële Tomb Raider YouTube-kanaal Voor meer vroege ontwikkelingsbeelden van de games, uitgebracht om het 25-jarig jubileum van de serie te vieren. Voor iets moderners kun je enkele van de aankomende pc-games bekijken via deze link.

READ  Civilization 7 is gestart door Firaxis, 2K Games

{“outline”: {“page: {“content”: {“title”: “Tomb Raider 2013 was oorspronkelijk een horrorspel – zo zag het eruit”, “type”: “news”, “category”: ” tomb -raider “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Square Enix “,” genre “:” Puzzle “,” title “:” Tomb Raider “,” Genres “:[“Puzzle”,”RPG”,”Survival”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Apex Legends wordt mogelijk binnenkort gelanceerd op Steam
De releasedatum van Steam Deck komt misschien snel dichterbij, maar veel van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *