Cassette Beasts ziet eruit als een Pokémon met een boeiende Lo-Fi-twist

Drie Cassette Beasts-rijtuigen staan ​​in een café met zwart-witte tegels en een verhoogd grenen platform.

schermafbeelding: rauwe woede

elevator pitch voor cassettemonsters, een aankomend indiespel, dat niet in één lijn te plaatsen is. Het lo-fi monsterjachtspel is duidelijk geïnspireerd door Pokemon? Of, oh, oh, wat dacht je van een top-down rollenspel met coole pixelart en geweldige muziek? Zeker iets speciaals om ondergedompeld te worden in de jaren 80-vibes? Het antwoord op al het bovenstaande is simpelweg “ja”.

cassettemonstersOntwikkeld door het in het VK gevestigde Bytten Studio en uitgegeven door Raw Fury, raakte het mijn radar sneller dan je favoriete off-the-ground cassettebandje. Ongeveer 17 seconden lang je eerste smaak cassettemonsters Het lijkt misschien op een maaltijd die je al duizend keer hebt gegeten. Dan wijkt het meteen af. Hier is een trailer:

Je ogen hebben je niet bedrogen. Veel van cassettemonsters Het gaat om het vangen van monsters, Pokemon-patroon. Maar laat in de strijd die monsters niet verliezen om turn-based proxy-oorlogen te voeren in jouw naam – nee, jij zet ze om. Hoe vreemd is dit metaal?

om eerlijk te zijn, cassettemonsters Het lijkt alle goodwill van een indiegame te tonen die mijn specifieke smaak aanspreekt. Het nummer in deze trailer gaat direct naar mijn Spotify-bibliotheek zodra het als single wordt uitgebracht. In termen van plot, gebaseerd op pre-release materiaal van Raw Fury, is er enige ophef over de onvervangbare kracht van vriendschap. Dit zegt niets over kunst. Natuurlijk is dit spel prachtig. Bytten, wiens medewerkers hebben bijgedragen aan games als Stardu-vallei En Vos, is geen onbekende in het raken van pixelart. De eerste game in de studio, zacht begin, die vorig jaar werd uitgebracht, heeft een vergelijkbare, zij het iets minder in het oog springende, kunststijl.

Twee Cassette Beasts-coaches staan ​​in een herfstveld met uitzicht op een klif.

schermafbeelding: rauwe woede

Eén minuut en 20 seconden hands-off impressies gesponsord door het marketingteam is lang niet genoeg om een ​​wedstrijd te beoordelen. Maar soms heb je een idee van welke games er binnen een bereik kunnen verschijnen Gevaarlijk druk gebied. Ik heb er een goed gevoel bij cassettemonstersEn ik kijk er oprecht naar uit om meer te zien.

cassettemonsters Het heeft momenteel geen releasedatum, maar het staat gepland voor release op pc, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X / S. Wanneer het wordt uitgebracht, is het live op Xbox Game Pass, Microsoft’s on-demand gaming onderhoud.

READ  Tussen ons in is de kaart van de ballon die Pokeman heeft genoemd
Written By
More from Aubrey Mason
De Elden Ring Closed Grid Test had grote geheimen over de grenzen heen
GIF: Van Software / AllisonByProxy / Kotaku Niet tevreden met de overvloedige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *