Tomb Raider Mobile Game komt in 2021

Square Enix London Mobile en Emerald City Games zullen volgend jaar Tomb Raider Reloaded voor mobiele apparaten uitbrengen.

In 2021 kunnen gamers spelen Grafrover onderweg.

Square Enix London Mobile en Emerald City Games worden uitgebracht Tomb Raider Reloaded, een gratis te spelen actie-arcadespel in 2021 voor mobiele apparaten. De aankondiging trailer kan hieronder worden bekeken.

RELATED: Tomb Raider: Women Gamers zorgden voor een nieuwe look voor de serie

In de teaser neemt Lara Croft het op tegen alle mogelijke vijanden die ze tegenkwam tijdens het schatzoeken, waaronder wolven, gigantische spinnen, rotstrollen en dinosaurussen, evenals de gebruikelijke boobytraps die in geheime grotten zijn geïnstalleerd.

De laatste Grafrover game die uitkwam was van 2018 Shadow of the Tomb Raider, een vervolg op 2015’s Rise of the Tomb Raider en 2013’s Grafrover. De game volgt Lara terwijl ze racet om de oude stad Paititi te vinden voordat een Maya-apocalyps de wereld vernietigt. Onderweg vecht ze tegen soldaten van de militiegroep Trinity. De game kreeg positieve recensies en, hoewel het voor lage aantallen opende, verkocht het uiteindelijk meer dan vier miljoen exemplaren.

Ontwikkeld door Emerald City Games en uitgegeven door Square Enix London Mobile, Tomb Raider Reloaded releases in 2021 voor mobiele apparaten.

BLIJF LEZEN: Tomb Raider: Inferno’s originele script bevestigt expliciet dat Lara Croft homo is

Demon’s Souls: What Happens If You Beat the Tutorial Boss


READ  Flight Simulator 2D is een luchtvaartgame ontworpen voor mobiel, nu verkrijgbaar | Lidwoord
Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *