Age of Calamity Leak onthult naar verluidt DLC-personages

Hyrule Warriors: Age of Calamity zojuist uitgebracht op Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite, en op dit moment is er geen woord over DLC-inhoud, althans officieel. Hoewel Nintendo en Koei Tecmo niets over DLC hebben gezegd, heeft een nieuw lek schijnbaar wat bonen gemorst, of meer specifiek, onthuld dat enkele mogelijke DLC-personages op een bepaald moment in de toekomst naar de game komen. En in tegenstelling tot veel gaming-lekken, komt deze niet van een anonieme 4chan-gebruiker of van een video die op een aardappel is opgenomen, maar van de gamebestanden. Met andere woorden, het is een datamining-lek, dat doorgaans vrij betrouwbaar is.

Sinds de release zijn de bestanden van de game door dataminers uitgekozen die op zoek waren naar iets interessants of eigenaardigs. Tijdens dit proces zijn spraaklijnen ontdekt voor vier personages die momenteel niet in het spel voorkomen – Robbie, Sooga, Astor en Purah -.

Nu is het mogelijk dat dit overgebleven bestanden zijn van gesloopte inhoud. In feite is dit heel goed mogelijk, maar het is echt de enige andere verklaring waarom deze vier karakters spraakbestanden hebben. Wat waarschijnlijker is, is dat het bovengenoemde paar werkt aan de personages voor DLC.

Dat gezegd hebbende, neem dit voorlopig met een korreltje zout. Hoewel er geen twijfel bestaat over de geldigheid van de bevindingen, staat ter discussie de reden waarom deze bestanden in het spel zitten. Kunnen ze verwijzen naar aankomende DLC? Zeker, maar ze kunnen ook overblijven van afgedankte content.

Op het moment van publicatie hebben noch Koei Tecmo noch Nintendo commentaar gegeven op dit lek en de speculatie die het heeft veroorzaakt, en het is onwaarschijnlijk dat ze dat zullen doen, aangezien beide partijen doorgaans geen commentaar geven op lekken. Als een van beide dit echter doet, zullen we het verhaal zeker bijwerken met wat er ook wordt geleverd.

READ  Capcom verstrikt in cyberaanval, naar verluidt 1 TB aan gevoelige gegevens gestolen

Hyrule Warriors: Age of Calamity is alleen beschikbaar via de Nintendo Switch en de Nintendo Switch. Voor meer berichtgeving over de game, klik je op alles wat met Nintendo te maken heeft, inclusief het laatste nieuws over Switch hier of bekijk de onderstaande links “

H / T, Gaming opnieuw uitgevonden.

More from Madison Garrett

Forspoken streeft naar de “hoogste visuele kwaliteit ooit” in een open-wereldgame

Luminous Productions streeft ernaar dat de aankomende game Forspoken de “hoogste visuele...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *