NHL Game 7 Picks, Bets, Lightning Odds bij Maple Leafs, Bruins bij Hurricanes, Kings bij Oilers

Drie 7s-spellen op één dag? Wat een verwennerij voor hockeyliefhebbers. De eerste ronde van de Stanley Cup-play-offs was gevuld met strakke lijnen, het beste voorbeeld was het trio Game 7’s van zaterdag.

Het is voor het eerst in acht jaar dat er drie zeven wedstrijden op dezelfde dag plaatsvinden. Bovendien zijn wedstrijden ook om een ​​aantal redenen interessant. De blitz zou waarschijnlijk Tampa Bay in Toronto zijn. Toronto heeft sinds 2004 geen play-offs meer gewonnen en Tampa Bay is tweevoudig Stanley Cup-kampioen.

Het play-offschema van de Stanley Cup voor zaterdag:

Elke dag tijdens de Stanley Cup-play-offs kiezen atletische schrijvers hun keuze meteen. We hebben onze keuzes, het tv-uitzendingsschema, de dekking van alle series en de nieuwste mogelijkheden allemaal op één plek gezet, zodat het voor fans gemakkelijk te begrijpen en te volgen is. We hebben in de diepte NHL De dekking is gelinkt onder de beelden. Voor live NHL-kansen van BetMGM, Klik hier.

Bruins in orkanen

een ploeg geldlijn Totaal

+110

O6 (+100)

-135

U6 (-120)

Game 6: Bruins 5, orkanen 2 | De serie gelijk 3-3

Samenvatting door Sean Gentile

Wie was de man? Het is waarschijnlijk veilig en saai om Brad Marchand hier te kiezen. Het is altijd koel, en het was een rustige donderdagavond aan de buitenschoolse kant van de straat. Maar het had nog steeds een enorme impact. Hij scoorde als eerste, en het was de eerste keer dat Boston het in de reeks had gehaald, en zijn streak – je hebt waarschijnlijk ook gehoord van de andere twee jongens daar – was geweldig.

Wat was de sleutel? Na het doelpunt van Marchand ging het allemaal om de spelers die Boston steunden. Een paar jaar geleden gold dat voor de Bruins: als ze iets uit de middelste zes halen, zijn ze een gevaarlijk team. Het gebeurt niet regelmatig genoeg. Maar op donderdag kregen ze goals Charlie CoyleEn Eric HolaDerek Forport en Curtis Lazar. Als ze het in Game 7 krijgen, pas dan op, Carolina – en als ze het constant krijgen, pas dan op voor alle anderen.

Basisstatistieken: Als Boston Game 7 wint, is dat hun 16e overwinning in de geschiedenis van de franchise, en een tiebreak met Canadees. Als de Hurricanes Game 7 winnen, zou het hun zesde op rij zijn, een evenaring van een NHL-record dat recentelijk door Rangers in 2015 werd gedeeld.

Bruins betreft meter: 🤪🤪🤪🤪 … Momentum wordt niet overgedragen van het ene spel naar het andere, maar het helpt om het spel 7 van de overwinning in te voeren.

Orkanen zorgen meter: … dat zijn ze zeker zou moeten Je voelt meer druk dan Boston; Ze waren een van de beste teams in de competitie tijdens het reguliere seizoen en ze versloegen de Bruins elke keer dat ze elkaar ontmoetten.

auteur kies of kies

Dom Luszczyszyn

Sean Gentile

Shawn Mackendo

Kevin Kurtz

Jesse Granger

Shayna Goldman


Bliksem in de Maple Leafs

een ploeg geldlijn Totaal

+105

O 6.5 (-110)

-130

U 6.5 (-110)

Game 6: Lightning 4, Maple Leafs 3 (Overwerk) | De serie gelijk 3-3

Samenvatting door Max Bultmann

Wat was de sleutel? Voordat we er aan beginnen, zou ik dit willen zeggen: Maple Leafs did veel Precies op donderdag. Ze zijn weer terug van een vroege handicap en ze hebben een indrukwekkende veerkracht getoond. Voor een team waarvan de mentale samenstelling in de (enigszins) grote momenten in twijfel werd getrokken, was het geweldig om te zien hoe ze het 2-0-gat in een krappe wegwedstrijd in een 3-2-voorsprong konden omzetten. In een alternatieve wereld is dit het verhaal van het spel. Maar twee strafschoppen met weerhaken halverwege de derde (een verdiende en een duidelijk een mislukte call) bezorgden Lightning 5-tegen-3. Nikita Kucherov profiteerde, maakte de wedstrijd gelijk met een drievoudige en dwong uiteindelijk tot verlenging. Maar zelfs toen hadden de Leafs een solide show in het extra frame, zelfs hun knallende spel – dat begon met Austin Matthewsdie uitstekend was in het spel, een band klapte – weggevaagd wat een succesverhaal had moeten zijn.

Belangrijkste statistieken? 0 en 8. Dit is het record van Maple Leafs in afsluitende games sinds 2017, met behoud van de huidige kern. Zaterdag hebben ze nog een kans om deze combo af te werken. Maar het zijn de statistieken die boven alle andere zullen zweven totdat ze dat doen.

esdoornblad angst schaal: 🤯🤯🤯🤯🤯… Ze waren er echt om het te pakken, en ze speelden donderdag erg goed. Ook krijgen ze Game 7 in huis. Slecht nieuws? Goed dat je het geleerd hebt.

Bliksem angst schaal: 🥴🥴🥴🥴 …misschien zou dit hoger moeten zijn, aangezien ze donderdag gingen golfen. Maar ze hebben geen demonen die bezeten zijn door gebladerte.

auteur kies of kies

Dom Luszczyszyn

Sean Gentile

Shawn Mackendo

Kevin Kurtz

Jesse Granger

Shayna Goldman


Koningen bij Oilers

een ploeg geldlijn Totaal

+180

O 6.5 (+100)

-225

U 6.5 (-120)

Game 6: Oilers 4, Kings 2 | De serie gelijk 3-3

Samenvatting door Harman Dayal

Wie was de man? Tot absoluut niemands verbazing was Conor MacDavid koning met de Oilers aan de muur. Minder dan een minuut later opende McDavid de score. Hij had een zone-invoer en een secundaire pass op gamewinnaar Tyson Barry. Hij zette de boog op alles door een sterk verdedigend spel te spelen op de backcheck om Andreas Athanasio te strippen en Evander Kane naar het verzekeringsteken op het lege net te sturen.

Van start tot finish was het nummer 97 de ruggengraat. Met McDavid op het ijs hadden de Oilers 20 schoten op doel en 3 goals in vijf tegen vijf. De Kings als geheel hadden 24 schoten en één doelpunt in 5-tegen-5.

Basisstatistieken: Edmonton won het 5v5-gevecht met 3-1. De Oilers Special Teams waren behoorlijk sterk voor het grootste deel van deze serie, maar wat hen heeft overleefd, is hoe slecht ze op elk moment werden verslagen – ze presteerden beter dan 10-2 5 op 5 in hun verliezen. Los Angeles behaalde overwinningen door de strijd om de echtelijke macht te domineren. Het was van cruciaal belang voor Edmonton om op elk moment hun mannetje te staan, ze deden het nog beter door het dankzij McDavid resoluut te winnen.

Kings angstmeter:🤯🤯🤯🤯🤯…ze hebben een reële kans om Game 7 te winnen, maar het helpt niet dat nu ze onderweg zijn, McDavid en fuego en Darnell Nurse terug zijn.

Angst smeermiddelen meter: 🥴🥴🥴🥴 …ze zijn nog 60 minuten verwijderd van een andere mogelijke uitgang in de eerste ronde.

auteur kies of kies

Dom Luszczyszyn

Sean Gentile

Shawn Mackendo

Kevin Kurtz

Jesse Granger

Shayna Goldman


Momentopnamen (t/m vrijdag)

auteur register

Jesse Granger

29-17

Shawn Mackendo

29-17

Dom Luszczyszyn

26-20

Shayna Goldman

25-21

Kevin Kurtz

23-23

Sean Gentile

22-24

NHL 2022 Playoff-voorspellingen: winnaars eerste ronde, meest overschat, Dark Horses, Stanley Cup-kampioen en meer

Meer berichtgeving over de play-offs van de Stanley Cup: Nieuws | Podcasts | Verwachting

(afbeelding Nikita Kucherov En Justin Hall: Mike Ehrman/Getty Images)

READ  Raghava Lawrence bidt voor het snelle herstel van SP Balasubrahmanyam, deelt foto's van SPB die voedsel voor wezen serveert
More from Madison Garrett
Lek: PES 2022-demo is nu beschikbaar om te downloaden en te spelen
Konami heeft zonder aankondiging een demo van PES 2022 Live uitgebracht voor...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *