Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 is eindelijk beschikbaar op Steam

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 is eindelijk beschikbaar op Steam

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 arriveerde in 2020 op pc via de Epic Games Store, waar het de afgelopen drie jaar bleef. Vandaag is het op Steam aangekomen. Een game die naar Steam komt is niet altijd het grootste nieuws, maar wie staat er niet te popelen om zijn verzameling op het Steam Deck te krijgen? Nu kan je.

Steam-versie Heeft een lanceringskorting van 50%waardoor het op het moment van schrijven £ 20 was.

Pro Skater 1 + 2 is een volledig geremasterde versie, die de locaties, modi, muziek en trucs van de originelen uit het begin van de jaren 2000 bevat, plus nieuwe muziek, een diverser aanbod aan skaters, online multiplayer-modi en sterk verbeterde graphics. Het was een van onze favoriete games van 2020.

“Het grootste compliment dat ik THPS1+2 kan geven is dat het net zo goed speelt als mijn herinnering aan de originelen”, schreef Colm destijds. “En dat alleen al is reden genoeg om het als een van de beste games van 2020 te beschouwen. Omdat, godzijdank, ontwikkelaars de afgelopen tien jaar en daarna hebben geprobeerd die magie te heroveren, en in het begin zijn ze altijd mislukt. Heb je Tony gespeeld? Hawk? Pro Skater HD uit “2012? Dat heb ik gedaan… God, ik dacht dat de arme Anthony daar nooit van zou afzien.”

De Pro Skater-spellen van Steam Deck zijn niet officieel geverifieerd, maar gebruikersrecensies lijken erop te wijzen dat ze goed werken.

De ontwikkeling van Tony Hawk Remastered werd geleid door Activations’ dochteronderneming Vicarious Visions. Kort na de release van Pro Skater 1 + 2 werd de studio omgedoopt tot Blizzard Albany en werd gewerkt aan de ondersteuning van de ontwikkeling van Diablo 4. Vorig jaar stemden de QA-testers van Blizzard Albany voor een vakbond.

READ  Tuniek krijgt een verrassing Xbox Game Pass op de lanceringsdag

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *