Top 10 beste Xbox Series X-games van 2020

10. Sea of ​​Thieves

Deze Xbox exclusief kende een slechte start, maar wist zich de afgelopen jaren in een ongelooflijk vermakelijke game te veranderen. Sea of ​​Thieves heeft eindeloze mogelijkheden, dus je kunt er urenlang op spelen. Op de Xbox Series X ziet de game er een stuk beter uit en speel je met een betere FPS ratio. Ook zijn de over het algemeen lange laadtijden bij de game een stuk korter dan we gewend zijn.

9. The Witcher 3

Als we het hebben over kortere laadtijden, dan moeten we ook The Witcher 3 noemen. Hoe dan ook, deze game staat al bekend als een van de beste games aller tijden en op de Xbox Series X is de game net iets beter. De game ziet er eigenlijk nauwelijks beter uit, maar in tegenstelling tot op de Xbox One kent de game bijna geen laadtijden. Bij de voorganger duurde dit lang, dus als je altijd al The Witcher 3 wilde spelen, kun je het op de Xbox Series X een stuk sneller doen.

8. Dood bij daglicht

Dit spel is door velen enigszins vergeten, maar het is nog steeds een erg vermakelijk spel. Hoewel het soms een beetje eng kan zijn, hoe meer je het speelt, hoe leuker het wordt. Dead by Daylight is zelfs nog beter op de Xbox Series X, omdat ook deze game geoptimaliseerd is. Een goede kans om het spel weer tot leven te brengen, ook al wordt er nog best veel gespeeld.

7. Versnellingen 5

Nog een ongelooflijk populaire en zeer gewaardeerde Xbox exclusief is Gears 5. En deze game is zelfs nog beter op de Xbox Series X. De Gears-gameserie is al jaren een van de meest populaire games op de Xbox. Gears 3 begon een verhaal dat steeds meer mensen naar de spellen trok en de spellen worden nog steeds veel gespeeld. Gears 5 is geoptimaliseerd op Xbox Series X, waardoor de console een nog betere ervaring biedt.

READ  Diablo Immortal: je moet meer weten over dit gratis spel

6. Forza Horizon 4

Nog een enorm gespeelde Xbox exclusief en volgens velen is de beste racegame ooit gemaakt Forza Horizon 4. En hoewel deze game al ongelooflijk goed was, is Forza Horizon 4 ook nog beter op de Xbox Series X. De game zal Ray Tracing bevatten en je kunt nu gaan op 60 FPS om te racen. Je kunt nu racen als nooit tevoren op Xbox Series X.

5. VUIL 5

DIRT 5 is ook nog beter op de Xbox Series X. Deze vrij nieuwe racegame werd meteen razend populair en natuurlijk niet zonder reden. Racen is als nooit tevoren op DIRT 5 en op de Xbox Series X zijn er natuurlijk een aantal verbeteringen die de game net dat tikkeltje beter maken, waarvan de grootste natuurlijk dat jij beelden per seconde kan broeden.

4. Call of Duty: Black Ops Cold War

De gloednieuwe Call of Duty-game is ook een heel andere ervaring op de Xbox Series X. Wil je deze shooter en de nieuwste Call of Duty-game volledig ervaren? Dan wil je misschien de game spelen op de Xbox Series X. Call of Duty: Black Ops Cold War is natuurlijk erg populair en krijgt hele positieve reacties. Het spel is natuurlijk nog beter als je het op de best mogelijke console speelt.

3. Assassin’s Creed: Valhalla

Deze game is helemaal niet lang uit, maar de ontzettend gave Viking / Assassin’s Creed game was natuurlijk meteen erg populair. Deze open wereld game is nog leuker om te spelen op de Xbox Series X. De game is geoptimaliseerd op deze console, waardoor je een betere ervaring krijgt. Hoewel de game er al erg goed uitziet op Xbox One, is Assassin’s Creed: Valhalla geweldig op Series X.

READ  Massale kraan stort in bij Hindustan Shipyard in Visakhapatnam, 10 doden

2. Yakuza: als een draak

Iedereen die wel een Xbox Series X krijgt, maar Yakuza Like a Dragon vergeet, zou zich moeten schamen. Deze gerenommeerde JRPG-serie slaat met groot succes een compleet nieuwe weg in. Met een nieuwe hoofdpersoon en manier van vechten wordt een bredere doelgroep aangesproken. De game is tijdelijk exclusief speelbaar in de next-gen-modus op Xbox Series X, dus geniet van de beste versie op Series X!

1. Ori en de wil van de slierten

Hoe dan ook, deze game is een belevenis op zich, maar de ongelooflijk speciale sfeer die in Ori and the Will of the Wisps hangt is nog beter op de Xbox Series X. De game ziet er eigenlijk nog beter uit en speelt net wat soepeler. Hoe dan ook, Ori and the Will of the Wisps is een aanrader, maar als je een Xbox Series X hebt kun je deze Xbox nauwelijks bestellen exclusief weg.

Welke van deze games wil je spelen op Xbox Series X? En naar welke games kijk je het meest uit? Laat het ons weten met een opmerking!

Written By
More from Aubrey Mason

Punjab zal branden als het Sutlej-Yamuna-kanaal wordt gebouwd

Amarinder Singh zei dat hij klaar was om de kwestie met zijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *