Ghostbusters: Spirits Unleashed onthult vandaag de eerste gratis DLC

Ghostbusters: Spirits Unleashed onthult vandaag de eerste gratis DLC

Ghostbusters: Spirits Unleashed, de asymmetrische multiplayer-spokenjachtgame gebaseerd op de populaire films, heeft zijn eerste gratis DLC onthuld met een nieuwe kaart, een nieuw spooktype en andere updates. En alles is uit vandaag.

Nieuwe DLC bevat The Facility, een nieuwe map die zich afspeelt in een verlaten gezondheidscentrum dat in de jaren 80 werd gesloten, maar op het punt staat weer open te gaan… als de bouwploegen het spookprobleem kunnen omzeilen. We zullen ook een nieuw type geest zien, de Glutton, een klasse met de geest van Muncher en twee andere varianten. Ontwikkelaar Illfonic zegt dat de Muncher het meest gevraagde spooktype tot nu toe is – we maakten voor het eerst kennis met een metaaletende geest in Ghostbusters: Afterlife.

Bovendien biedt de DLC nieuwe opties voor het aanpassen van personages, verbeterde compatibiliteit en verbeterd AI-gedrag voor zowel vrienden als geesten.

Illfonic heeft bevestigd dat ze van plan zijn om elk kwartaal van dit jaar gratis DLC uit te brengen voor Spirits Unleashed, dus we mogen dit jaar nog minstens drie keer meer content in die richting verwachten.

We genoten van Ghostbusters: Spirits Unleashed bij de lancering en vonden het een vermakelijke en ongelijke multiplayer-game, maar betreurden het dat het destijds werd tegengehouden door een aantal evenwichtsproblemen en onnauwkeurigheden op de kaart. We hebben ook gemerkt dat het dringend behoefte heeft aan meer inhoud, waarvan we hopen dat dit deze DLC en toekomstige inhoud zal verminderen.

Rebecca Valentine is een nieuwsverslaggever voor IGN. Je kunt haar vinden op Twitter @tweet.

READ  Resultaten ARC World Tour Finals 2022

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *