Top 3 iconische pc-games die een remake of remake verdienen

PC-games: top 3 iconische pc-games die een heruitgave of remake verdienen

PC-games: top 3 iconische pc-games die een heruitgave of remake verdienenEr zijn veel oude klassieke spellen in verschillende genres die spelers nog steeds graag spelen. Hoewel de games ons behoorlijk wat plezier bezorgen, missen de games een goede grafische weergave en dynamische gameplay. Verschillende uitgevers hebben hun oude iconische titels geremasterd en spelers vinden het geweldig om de geremasterde versie te spelen. Een goede nieuwe of verbeterde versie zorgt voor rijke grafische verbeteringen, meer dynamische gameplay en het vasthouden aan de verhaallijn. Electronic Arts heeft onlangs de komst aangekondigd van: lege ruimte remake Die zal gebaseerd zijn op de eerste Dead Space-game.

Lees ook: EA kondigt de remake van Dead Space aan in EA Play Live

Hier zijn de top 3 pc-games die het waard zijn om opnieuw te maken:

  1. hard kalkmetaal

Metal Gear Solid is nog steeds erg populair in de gamegemeenschap, aangezien de serie tot nu toe vijf titels heeft uitgebracht. Metal Gear Solid 1 en 2 introduceerden de hoofdwereld bij MGS en Metal Gear Solid 3 gaf de fakkel door om de geweldige serie te beĆ«indigen met MGS 4-5. Hoewel Metal Gear Solid werd herwerkt tot The Twin Snakes, was het nog zo’n twee decennia geleden. MGS 1-2 krijgt naar verwachting HD-weergave en dat kan binnenkort gebeuren.

  1. stille Heuvel

De Silent Hill-serie werd ooit beschouwd als een van de beste survival-horrorfranchises. Alle drie de Silent Hill-sequels waren meteen een succes en de enige waardige concurrentie was de Resident Evil-franchise. Het ging zo goed met Resident Evil dat het vervolgens twee grote nieuwe games kreeg die erg gewaardeerd werden door de gamegemeenschap. Het lot van Silent Hill was precies het tegenovergestelde, want de remake in 2012 veranderde in een complete ramp in termen van gameplay. Het zou heel spannend zijn om de nieuwe Silent Hill-remaster met de juiste mechanica te zien.

READ  Lady Dimitrisco van Resident Evil Village wordt omgebouwd tot Thomas the Tank Engine

  1. Grand Theft Auto Vice City

GTA Vice City is een van de best verkochte games in het jaar van de release en introduceerde een van de beroemdste personages uit de GTA-serie, Tommy Vercetti. Open wereld Vice City was gebaseerd op Miami en de game had veel interessante missies. Het lijkt er niet op dat Rockstar Games fulltime een nieuwe versie van de game wil ontwikkelen, maar de aankomende GTA 6 zal naar verwachting gebaseerd zijn op een moderne Vice City.

Voor meer informatie klik op de onderstaande link:

Lees ook: Spark ontwikkelaar geruchten over GTA 6: Vice City inkomend gesprek?

Written By
More from Max Mcgee

Doki Doki Literature Club Plus is deze maand beschikbaar op consoles en pc

Aangekondigd tijdens IGN’s Summer of Gaming-uitzending, het is een nieuwe en verbeterde...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *