Granblue Fantasy vs Vira DLC

Cygames heeft de volgende DLC voor de vechtgame bevestigd Granblue Fantasie vs. zal vera zijn. aangekondigd tijdens Granblue Fantasie Zomer speciaal live-evenement Het werd gehouden op 7 augustus 2021. XSEED maakte toen bekend dat het in december 2021 zal verschijnen.

Adverteren is meer dan het onthullen van een personage tijdens een uitzending. Geïnteresseerden kunnen de stream bekijken. Detectie verschijnt ongeveer na 3 uur – 10 minuten.

De onthulling omvatte ook een beetje kunst voor Vira zoals ze verschijnt in Granblue Fantasie vs.. Haar kleding en outfits passen in essentie bij haar uiterlijk Granblue Fantasie Het spel kan echter, zoals de onderliggende kunst suggereert, zichzelf op de een of andere manier veranderen. Dit kan een verwijzing zijn naar haar speciale kracht, de Luminiera Merge, terwijl Vira samensmelt met het oerbeest Luminiera (bekend als “Chevalier” in Japan) om haar vaardigheden te verbeteren.

verandert in granblauw

Vera is de Lord Commander van de versterkte stad Albion en een oude vriend van Catalina, die deel uitmaakt van de kern van Granblue Fantasie vs.. Vera beschouwt Catalina als een soort oudere zus en beschouwt haar met obsessieve eerbied. Ingesproken door Asami Imai, die ook Kurisu Makise . speelde Steins, portaal en Chihaya Kisaragi in Idool @ Steer.

Als een personage dat kort na de release in 2014 aan de game heeft deelgenomen, is Vira een van de oudste en populairste personages in de Granblauwe Fantasie. Ze is ook iemand die veel varianten in het spel heeft, met zeven speelbare versies beschikbaar voor spelers om te verwerven. Zijn laatste jaarlijkse enquête Famitsu Eerder in 2021 was Vera met een stropdas het zevende meest populaire vrouwelijke personage.

READ  Prime Day 2020-telefoondeals die u nu kunt krijgen: Motorola Razr 5G voor $ 1.200, Samsung Galaxy S20 FE 5G voor $ 600, TCL 10L voor $ 210

Zal naar Vera komen Granblue Fantasie vs. December 2021. De game zelf is per direct beschikbaar op pc en PS4. Eternal was het nieuwste personage dat debuteerde Sioux, die de lijst met add-ons voor het tweede seizoen sloot.

Written By
More from Lesley Curry

De volgende iPad Pro zal volgens de accessoiremaker minder speakerslots hebben

Er wordt algemeen verwacht dat Apple de nieuwe iPad Pro-modellen zal aankondigen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *