Top 4 iPhone-apps en -games van de week (#34 – 2021)

Elke week bespreken we de beste apps die je niet mag missen op je iPhone. Van superhelden tot blokpuzzels tot het ritme van muziek: het is er allemaal deze keer. Gewoon downloaden en spelen!

Lees verder na de aankondiging.

1. Tetris-beat

Wie kent het spel Tetris niet? Het puzzelspel is gemaakt door Alexei Bazjitnov en de eerste speelbare versie verscheen in 1984. Nu is er Tetris Beat, een genre van diverse muziek met een (kleine) twist.

In Tetris Beat probeer je de blokken zo goed mogelijk op de maat te laten vallen. Dit spel geeft een extra leuke dimensie aan het maken van je lijnen. De besturing is even wennen en laat vaak een blok verkeerd vallen. De muziek is prachtig en de game is (uiteraard) tijdloos. Tetris Beat is onderdeel van Apple Arcade, dus als je een abonnement hebt, kun je de game gratis downloaden.

Lees meer: ​​Apple Arcade in 2021: zeer weinig waar voor je geld

win tetris®

N3TWORK Inc.

2. De toekomstige Marvel-revolutie

Ben je een fan van het Marvel Universum en kun je geen genoeg krijgen van Iron Man, Dr. Vreemd of een wasbeerraket? Dan is Marvel Future Revolution voor jou gemaakt!

Beste iPhone-apps Week 34: Marvel Future Revolution

Het is en is nog steeds een gratis spel, dus je krijgt regelmatig de vraag of je iets niet wilt kopen. Dat is jammer, want de game ziet er bijzonder uit en speelt goed. Marvel Future Revolution zou zeker niet misstaan ​​als volwaardige premium game. Daarom is dit nu de beste game om te pronken met de grafische prestaties van je iPhone 12 (en later iPhone 13)!

3. Achter het frame

Kijk je regelmatig naar Studio Ghibli-films op Netflix, kijk dan eens naar Behind the Frame. De grafische stijl en zachte muziek lijken soms uit een Japanse filmstudio te komen.

In Behind the Frame ben je een kunstenaar die de laatste hand legt aan een belangrijk canvas. Heel leuk: je moet tijdens het spel stukken trekken. De rest van het spel wordt gespeeld als een point-and-click-avontuur. Behind the Frame is helaas wat aan de korte kant en na een uurtje of twee ben je alle zes seizoenen door.

achter het frame

akubara-spellen

4. Crash Bandicoot: op de vlucht!

Onlangs is er een nieuw seizoen gelanceerd in Crash Bandicoot: On the Run! die was gewijd aan de vijfentwintigste verjaardag van het personage. Crash Bandicoot: op de vlucht! Het is een “autorunner” waarbij je Crash door alle levels moet leiden.

Crash Bandicoot: op de vlucht!  |  nu uit op mobiel |  lanceringstrailer

Vanwege het nieuwe seizoen wachten er nieuwe levels op je en kun je het opnemen tegen een handvol nieuwe bazen. Het leuke van deze nieuwe update is dat je regelmatig verwijzingen tegenkomt naar oude Crash Bandicoot-games. Erg leuk als je je de oude PlayStation-games herinnert.

Crash Bandicoot: op de vlucht!

koning

Op zoek naar meer iPhone-apps? Bekijk onze eerder besproken apps:

More from Madison Garrett

PS5-inventaris bij Walmart? Kijk hier of het is bijgevuld

Dit verhaal maakt deel uit van Kerstcadeaugids 2020, De cadeau-keuze van CNET...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *