Top 4 Xbox One-controllers van derden

De meeste moderne consoles zoals de Microsoft Xbox One worden geleverd met een enkele controller in de doos. Het is echter mogelijk dat u een secundaire controller in handen wilt krijgen. Een tweede controller stelt gamers niet alleen in staat om coöp-games te spelen met vrienden, maar functioneert ook als een tweede controller als ze niet tevreden zijn met de standaardcontroller of als die controller niet goed werkt. Hier is een overzicht van de vier beste controllers van derden voor de Xbox One.

PowerA Spectra Enhanced bedrade controller voor Xbox One

De PowerA Spectra Enhanced Wired Controller voor Xbox One zou een goede metgezel moeten zijn voor je lange game-spree met behulp van de rubberen afwerking die idealiter voor betere grip en controle zou moeten zorgen. Deze controller heeft standaard ABXY-knoppen, waardoor je niet elke keer dat je een game speelt, de bediening hoeft aan te passen. De controller moet de game-ervaring verbeteren met zijn Immersion Tech-rumble-motoren die bedoeld zijn om voelbare feedback te geven terwijl je speelt. Deze bedrade controller heeft een afneembare kabel van 2,4 m om te helpen bij opslag of vervanging van de kabel, maar onthoud dat deze niet zal functioneren als een draadloze controller wanneer deze is losgekoppeld, aangezien Microsoft geen draadloze controllers van derden voor de Xbox toestaat.

Hyperkin X91 bedrade gamingcontroller

De Hyperkin X91 bedrade gamecontroller biedt een zeer retro-esthetiek. De vorm doet sterk denken aan de jaren 90 controllers, maar dan met alle triggers, analoge sticks en knoppen die je van een standaard Xbox controller mag verwachten. De bedrade controller is voorzien van een 3 meter lange kabel, die ervoor moet zorgen dat je de console niet per ongeluk van de tafel trekt tijdens een verhitte wedstrijd. De controller is verkrijgbaar in meerdere kleuren, dus u kunt er een kiezen die het beste bij uw smaak past. De controller is ook compatibel met Windows 10, dus je gebruikt hem met pc-games.

READ  Best Buy Xbox Series X is nu verkrijgbaar - vind de volgende voorraad

Hyperkin Duke bedrade controller voor Xbox One

De Hyperkin Duke Wired Controller voor Xbox One heeft een 3 meter lange afneembare USB-kabel, maar kan nog steeds niet als draadloze controller op de Xbox worden gebruikt. De functie is bedoeld om een ​​beschadigde kabel gemakkelijker op te bergen en te vervangen. Deze bijgewerkte versie lost veel van de klachten op die mensen hadden over de eerste en werd in 2018 door Xbox-gamers zelfs verkozen tot controller van het jaar! De controller is ontworpen om het ontwerp van de klassieke Xbox-controllers na te bootsen, zodat het eruitziet als onderdeel van de algehele opstelling. De controller trilt om je voelbare feedback te geven terwijl je speelt, wat zou moeten helpen om een ​​meer boeiende game-ervaring te creëren.

Hyperkin Duke bedrade controller

Toen Microsoft voor het eerst meedeed aan de console-race, bood het een grote, dikke controller aan die door spelers de bijnaam ‘Duke’ kreeg. Het werd al snel vervangen door een kleinere, meer ergonomische controller. Er waren echter sommigen die een zachte sport voor de hertog hielden. De Hyperkin Duke Wired Controller is vrijwel hetzelfde als de originele Duke, maar hij is compatibel met de huidige generatie console. Een opmerkelijk verschil tussen deze en de originele controller is dat het grote Xbox-logo in het midden op een display staat, dus je krijgt een animatie wanneer je hem opstart. Als u op zoek bent naar een verzamelobject, of gewoon iets anders, dan is deze controller misschien precies wat de dokter heeft besteld.

Written By
More from Vanessa Hale
De geaarde patchupdate 0.9.1 komt uit met bugfixes voor crashes, Xbox, Windows 10 en meer
Bron: Obsidian Entertainment Grounded brengt de eerste patch uit voor de Content...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *