Top 5 apps om de tour te volgen

Kom op, ga door! Volgende week op 1 juli begint de grootste wielerwedstrijd van het jaar, de Tour de France. Drie weken lang kunnen we genieten van de renners die strijden om ritzeges, het bergklassement en natuurlijk de gele trui. In dit artikel bespreken we vijf apps waarmee je de Tour de France (nog) beter kunt volgen.

1. Ronde van Frankrijk 2022

Tour de France 2022 is de officiële app voor de Tour de France. In deze app vind je uitgebreide informatie over elke etappe, een live tracker waarmee je de renners kunt volgen via GPS, het schema, uitslagen en klassementen en vind je foto’s en video’s van de tocht. Dit omvat video’s aan boord, samenvattingen en exclusieve interviews met de rijders.

Ben jij ook, net als Herbert Dykstra, altijd geïnteresseerd in de omgeving van het betreffende podium? Tot die tijd kun je je geluk niet geloven in deze applicatie, want je vindt er meer informatie over de vertreksteden en andere informatie over het land en de regio waar de race momenteel plaatsvindt. De applicatie is te downloaden via onderstaande link.

Ronde van Frankrijk 2022

TOUR DE FRANCE 2022 is de officiële tour-app. Deze app is ontwikkeld in samenwerking met Skoda door ASO, organisator van Tour de France & nb..

Meer informatie

2. Fietsen

In de Cyclingoo app vind je heel duidelijke informatie over alle grote wielerwedstrijden, maar ook over de Tour de France. Je vindt er informatie over ploegen, renners (met bijbehorende bibliografische nummers), klassementen, renners uit de wedstrijd (opschorting) en meer informatie over alle etappes. Zo zie je bijvoorbeeld het profiel van de betreffende etappe, maar vind je ook informatie over de vijandelijke punten en de te bereiken berg. Na de etappe zie je alle resultaten verschijnen. Via onderstaande link kun je de app downloaden.

3. Ronde tracker

Stiekem is misschien wel de beste app om de Tour de France te volgen de Tour Tracker-app. Naast bovenstaande functies kun je in Tour Tracker ook je eigen “Fantasy Team” samenstellen. Je kunt zeven van je favoriete wielrenners in dit team plaatsen. U kunt punten verdienen op basis van hun prestaties in een bepaalde ronde. Je kunt er ook voor kiezen om je team in te schrijven en mee te doen aan het officiële klassement. De app zelf legt uitgebreid uit hoe dit werkt en hoe je punten kunt scoren.

Naast Team Fantasy kun je ook beoordelingen van de Tour bekijken in Tour Tracker, informatie vinden over renners en rond de etappes en Tournieuws volgen. De app heeft ook een liveblog waar je live verslagen kunt volgen. Tour Tracker is te downloaden via onderstaande link.

vluchtvolger

vluchtvolger

Tour Tracker is ’s werelds best beoordeelde professionele wielerapp die bekroonde live-verslaggeving combineert met tal van exclusieve inhoud en functies. het is d..

Meer informatie

Bekijk het profiel van Tour de France

De Tour de France begint op vrijdag 1 juli met een proefperiode dwars door Kopenhagen. In Nederland heeft de NOS de rechten om de podia live te streamen. Vervolgens zullen we waarschijnlijk fietscommentaar horen van shortrack-expert Joris van den Berg en ex-wielrenner Steve Clement. Naast livebeelden op tv en in de app komt de NOS ook met een uitgebreid liveblog.

In België worden de beelden uitgezonden door RTBF en VRT (Sporza). Het komt ook met nieuws, live-uitzendingen en live-uitzendingen. Jose de Quere en Rena Schott geven commentaar op Spurza.

NOS

NOS

Met de NOS app voor Android is het mogelijk om het laatste nieuws te lezen, maar ook om voetbaluitslagen te bekijken en eventuele liveblogs te volgen. wijde selectie..

Meer informatie

sporza

sporza

Met de Sporza-app kun je je favoriete sporten live beleven, de beste delen herbeleven en leren wat je nog nooit hebt gezien dankzij de meest nauwkeurige analyses. ik

Meer informatie

Ga je kijken?

We zijn natuurlijk benieuwd of jij de Tour de France gaat kijken? En zo ja, wie denkt u dat dit jaar de Tour gaat winnen? Wordt hij een favoriete Počagar, een favoriete Roglic in de schaduw, of een verrassing zoals Vlasov, Yates of Thomas? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Tour de France 2022: Top 5 apps om de tour te volgen
Mijn favoriet om de ronde te winnen

Meer apps!

Elke maandag vind je het op Androidworld Beste apps van de week En elke zondag bespreken we een app op onze afdeling Toepassing van de week† Als je op zoek bent naar leuke apps, dan ben je bij Androidworld aan het juiste adres. Doorzoek onze grote database met applicaties via de onderstaande links.

More from Madison Garrett
Elektor Industry – Componenten en montagemethoden (gratis download)
In september 2020 Elektor Industry magazine (“Components and Assembly Methods”) kijken we...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *