Top 5 gratis Android-games om 2021 te spelen: downloadlink, tips

Het Google apps-systeem (Play Store) is gevuld met een groot aantal niet-officiële games. Hoewel de meesten van ons onze smartphones gebruiken om e-mails, sms’jes en video’s op sociale apps of vervelende inhoud op videostreamingplatforms te verzenden, kunnen casual games echt verfrissend zijn. Als je wilt ontsnappen aan het saaie schema, is hier een lijst met casual games die je kunt proberen. Het beste is dat deze spellen gratis zijn en tijdens vrije tijd een goede spelervaring kunnen bieden. Lees ook – Hoe u het volgen van advertenties op iOS en Android kunt blokkeren

Top vijf gratis games om te spelen op Android

Slag bij Polytoptia

Als je de voorkeur geeft aan een strategiespel, dan is The Battle of Polytopia de juiste keuze voor jou. Geïnspireerd door de beschavingsfranchise, laat dit spel je nieuwe landen verkennen en vijandige stammen bestrijden in een veelvormige wereld. De game kan ook offline worden gespeeld en de schattige personages en veelkleurige afbeeldingen kunnen je ervaring vergroten. Deze krachtige strategietitel bevat multiplayer-modi en kan in portret- of landschapsmodus worden gespeeld.

Lees ook – WhatsApp-test van 24-uurs verdwenen berichtenfunctie: zo werkt het

De vindingrijkheid van Dragon Quest

Dragon Quest Tact, ontwikkeld door Square Enix, is een gratis spel waarin je monsters kunt verzamelen, teams kunt bouwen en kunt vechten tegen schurken. Het voegt alleen verwrongen karakters en anime-achtige afbeeldingen toe Een element van plezier Voor het gacha-systeem. Tactische RPG biedt tientallen hoofdstukken om te proberen vaardigheden te verbeteren.

Lees ook – Video’s downloaden van Moj, de korte video-app Made in India

READ  4K Stogram maakt het downloaden van Instagram-foto's en -video's nu eenvoudig - hier is hoe!

Sky: Children of Light

Sky: Children of Light is geen nieuwe titel, maar het is absoluut een uitstekend avonturenspel dat je zou moeten proberen. De game bevat zeven werelden die je kunt verkennen en een breed scala aan personageaanpassingen. Het unieke aan het spel zijn de graphics en rustgevende muziek die je geest kunnen ontspannen. Als je betrapt / verdwaald raakt terwijl je dingen probeert te vinden, brengen andere spelers je waar je je hand wilt houden. U kunt ook communiceren met andere spelers via tekstchat. De herinneringen aan visuals en verbluffende geluidspunten zijn aantoonbaar adembenemend, en het mysterieuze einde zorgt ervoor dat je het spel opnieuw laadt.

Installeer het!

Deze eenvoudige en leuke game vereist dat je werkt in een fabriek die een heleboel goodies verscheept en alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de pakketten goed geregistreerd zijn. Tape heeft je niet de hele tijd nodig; U kunt echter een munt verliezen als de pakketten worden geopend. Dit eindeloze arcadespel in hardloopstijl bevat advertenties, maar dat kan van pas komen als je er middenin zit en een verfrissing wilt.

kattenbakvulling

Kitty Litter is een woordspel ontworpen door Exploding Kittens. In dit spel hoef je alleen maar over de letters onder aan het scherm te vegen om de woorden te spellen.

Wanneer woorden worden gedecodeerd, wordt een klein leger katten gestuurd om tegenstanders te bevechten en hun basis op te blazen. De mechanismen zijn eenvoudig en de game biedt 1v1-gevechten waarbij je met je vrienden kunt spelen.

READ  Hoe Live Planet Gratis Live TV APK 2022 te downloaden en te installeren Tip
Written By
More from Eda Greene
SLU vervolgt zaterdag 11-game roadtrip bij UAB
Verhaallinks SLU Lions (0-1) bij UAB Blazers (1-0)28 november 2020 | 14.00...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *