Top 5 mobiele games van 2020: Cristina’s keuze van het jaar | Lidwoord

Met alle chaos die er gaande is in 2020, kan ik niet beweren dat het ongetwijfeld een van de gekste was (voor mij, en ik geloof ook voor velen van jullie), vanuit meerdere gezichtspunten.

Eén ding was echter eigenlijk verrassend goed, en dat was de mobiele gaming-scene. Ik ben nogal een gemeen gamer als ik dat kon zeggen, en als ik in een spel kom … ik werkelijk kom erin! Ik ben best een competitieve gamer, en als ik een game vind die fascinerend is, zou ik een uur te veel kunnen besteden aan slijpen om de top te bereiken.

Ik ben echt dol op online multiplayer-games, en hoewel ik de laatste tijd geen gekke MMORPG’s heb gespeeld die je van je sokken kunnen blazen, heb ik wel een handvol games gespeeld die, in mijn boek, echt geweldig waren!

League of Legends: Wild Rift

Dat deze titel als eerste op mijn lijst staat, zou geen verrassing moeten zijn! Ik speel nu ongeveer 6 jaar LoL en ik was heel blij om te horen dat het op mobiel zou worden gelanceerd. Nog verrassender was het feit dat het eigenlijk een ECHT goede game is!

Als je onder een rots hebt geleefd en helemaal niet bekend bent met League of Legends, is het in feite een MOBA – een heel goed uitgevoerde. En ja, ik ben er misschien een beetje voor bevooroordeeld, maar kun je het mij kwalijk nemen?

Sinds de lancering van Wild Rift heb ik het minstens 2-3 uur per dag gespeeld, en het mooiste is: het verveelt nooit, want geen twee spellen zijn hetzelfde. Er zijn op dit moment niet al te veel kampioenen of skins in de game, maar de game is nog maar net gelanceerd, dus ze zullen er in de toekomst zeker meer aan toevoegen (en ik kijk uit naar die dag omdat ik echt mijn Ivern in wil spelen Wild Rift).

READ  Onderzoek biedt 10-jarige voorspelling op de online mobiele gamemarkt - The News Brok

KLIK HIER OM DE LIJST TE BEKIJKEN »

Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *