Top nieuwe game-releases op Switch, PS4, Xbox One en pc deze week – 6-12 september 2020

Nieuwe releases belichten enkele van de beste nieuwe videogames die elke week worden uitgebracht, en deze aflevering bevat leuke DLC voor twee fanfavorieten: in The Outer Worlds kun je het Peril op Gorgon onderzoeken en in Borderlands 3 duik je in Psycho Krieg en de Fantastic Fustercluck. Je kunt ook een duik nemen in RPG-remaster Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning of je eigen avontuur maken met RPG Maker MV. Eindelijk kunnen Warhammer-fans meedoen aan de strijd in Necromunda: Underhive Wars.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – 8 september

Beschikbaar op: PS4, Xbox One, pc

De RPG uit 2012 is terug met glanzender graphics en verbeterde gameplay, bedoeld om het Destiny-systeem nog beter te maken. Dat is het systeem dat je personage laat evolueren, afhankelijk van hoe je het spel daadwerkelijk speelt. Je kunt ook alle wapens, bepantsering en vaardigheden uitrusten die bij je vechtstijl passen. Wees op uw hoede voor volgend jaar een totaal nieuwe uitbreiding.

Meer dekking:

RPG Maker MV – 8 september

Beschikbaar op: PS4, Switch

RPG Maker MV

De naam zegt het al: RPG Maker MV is de nieuwste in de langlopende serie die je de tools geeft om je eigen RPG te ontwerpen. Met behulp van vooraf gemaakte middelen kun je de tussenfilmpjes, kaarten en gevechtsontmoetingen maken waaruit je eigen avontuur bestaat. Het is al een tijdje op pc, maar PS4- en Switch-bezitters kunnen vanaf deze week hun eigen games op de console maken.

Necromunda: Underhive Wars – 8 september

Beschikbaar op: PS4, Xbox One, pc

Necromunda: Underhive Wars
Necromunda: Underhive Wars

Drie facties strijden om de controle over Necromunda: het rijke House Orlock, de gigantische House Goliath en het volledig vrouwelijke House Escher. Je kunt een kant kiezen en bendeleden maken om je team uit te werken, en ze vervolgens naar de Underhive sturen om de andere twee huizen te verkennen en te bestrijden. U kunt uw opdrachten alleen uitvoeren of online vierzijdige gevechten aangaan.

READ  Essex: The Whale Hunter komt naar Xbox One en Series X | S, PS4, PS5, Switch en pc in 2023

The Outer Worlds – Peril on Gorgon – 9 september

Beschikbaar op: PS4, Xbox One, pc

The Outer Worlds - Peril on Gorgon
The Outer Worlds – Peril on Gorgon

De eerste uitbreiding van de Outer Worlds stuurt je team naar de Gorgon Asteroid, waar een wetenschappelijk mysterie moet worden opgelost. Verwacht nieuwe personages te ontmoeten, nieuwe missies te voltooien, nieuwe wapens en uitrusting te verwerven en zelfs nieuwe voordelen en tekortkomingen te ontgrendelen. Peril on Gorgon is alleen beschikbaar voor $ 15 / £ 12, of als onderdeel van de seizoenspas van de game, die je $ 25 / £ 21 kost.

Meer dekking:

Borderlands 3 – Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck – 10 september

Beschikbaar op: PS4, Xbox One, pc

Borderlands 3 - Psycho Krieg en de Fantastic Fustercluck
Borderlands 3 – Psycho Krieg en de Fantastic Fustercluck

De nieuwste uitbreiding van Borderlands 3 stuurt je naar de geest van Krieg the Psycho, waar je door zijn verwrongen herinneringen vecht. Elke nieuwe buit die je in zijn hoofd opdoet, kan ook in de echte wereld worden gebruikt. De Fantastic Fustercluck is op zichzelf verkrijgbaar voor $ 15 / £ 12, maar hij is ook inbegrepen in de seizoenspas van Borderlands 3, die $ 50 / £ 40 kost.

Meer dekking:

September heeft nog veel videogames onderweg, en volgende week is uw kans om een ​​aantal klassiekers opnieuw te bezoeken. Super Mario 3D All-Stars en Crysis Remastered zullen te zien zijn in de volgende aflevering van New Releases.

Nu aan het spelen: Top nieuwe games die deze week verschijnen op Switch, PS4, Xbox One en pc – 6-12 september 2020

Written By
More from Max Mcgee

Een woordvoerder stierf na een tv-debat. Zullen we niets doen?

Op woensdagavond, terwijl ik in een verhit televisiedebat zat, kreeg ik het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *