Top nieuwe games die deze maand – oktober 2020 op Switch, PS4, Xbox One en pc verschijnen

In deze aflevering van New Releases worden de populairste games van oktober onder de loep genomen, en de nieuwe maand is geboekt door een paar hele grote games. Super Mario Bros. 35, Crash Bandicoot 4: It’s About Time en Star Wars: Squadrons trappen af, waarna oktober eindigt met Watch Dogs Legion en Pikmin 3 Deluxe. Je kunt hier meer informatie vinden over al die spellen.

Super Mario Bros. 35 – 1 oktober

Beschikbaar op: Switch

Ja, dit is een Super Mario Battle Royale. Terwijl je Super Mario Bros. speelt, stuur je verslagen vijanden naar het scherm van een tegenstander. De laatste loodgieter wint. Super Mario Bros. 35 werd aangekondigd als onderdeel van het 35-jarig jubileum van de serie, maar houd er rekening mee het zal niet beschikbaar zijn om te spelen na 31 maart 2021.

Meer dekking voor Super Mario Bros. 35:

Crash Bandicoot 4: It’s About Time – 2 oktober

Beschikbaar op: PS4, Xbox One

Crash Bandicoot 4: het wordt tijd

Crash is terug voor een totaal nieuw platformavontuur, maar je zult meer dan alleen hem besturen in de nieuwe levels: Coco, Neo Cortex, Dingodile en Tawna zijn ook allemaal speelbaar. Ze kunnen nieuwe maskers dragen die de stroom van tijd, de richting van de zwaartekracht en meer veranderen. Bovendien kun je verzamelen Flashback-banden om klassieke momenten uit de originele games opnieuw te bezoeken.

Meer Crash Bandicoot 4: It’s About Time Coverage:

Star Wars: Squadrons – 2 oktober

Beschikbaar op: PS4, Xbox One, pc

Star Wars: Squadrons
Star Wars: Squadrons

Als je jeuk hebt gehad om in de cockpit van een TIE Fighter of X-Wing te kruipen, is dit je kans – en je kunt je flightstick gebruiken op PS4, Xbox One en pc om ermee te vliegen. Squadrons hebben een verhaalmodus om te ervaren, en natuurlijk is er ook multiplayer. Je kunt deelnemen aan deathmatch-achtige luchtgevechten of deelnemen aan Fleet Battles, waarbij alles draait om het vangen van grotere schepen van de vijand.

READ  Minute Of Islands vandaag uitgebracht op Xbox als een E3 Drop-verrassing

Meer dekking van Star Wars: Squadrons:

Watch Dogs Legion – 29 oktober

Beschikbaar op: PS4, Xbox One, pc, Stadia

Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion

Legion speelt zich af in een dystopisch Londen in de nabije toekomst, waar het militaire bedrijf Albion het heeft overgenomen. Gelukkig staan ​​je Dedsec-agenten klaar om de stad terug te nemen en kun je elk personage in het spel voor jouw doel rekruteren. Met een volledig verzetsleger aan je zijde, kun je missies in de open wereld uitvoeren zoals je wilt, of je nu kiest voor stealth of met vuurwapens.

Meer Watch Dogs: Legion Coverage:

Pikmin 3 Deluxe – 30 oktober

Beschikbaar op: Switch

Pikmin 3 Deluxe
Pikmin 3 Deluxe

Pikmin 4 is blijkbaar nog in ontwikkeling, maar voorlopig krijgen we deze heruitgave op Nintendo Switch. Deluxe bevat de originele game, alle bijbehorende DLC en een nieuwe set zijmissies voor Olimar en Louie. Er zijn ook nieuwe coöp-opties om samen met een vriend de planeet te verkennen.

Meer Persona 5 Royal-dekking:

Er komt veel oktober aan en er worden veel videogames gelanceerd tijdens de nieuwe maand. Volgende week zullen we Baldur’s Gate 3 bekijken, aangezien het vroege toegang krijgt, evenals FIFA 21.

Nu aan het spelen: Top nieuwe game-releases op Switch, PS4, Xbox One en pc deze maand – oktober 2020

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Series X Update biedt nieuwe functies, verbeteringen

Xbox-bezitters verheugen zich, de Xbox-update van november is gearriveerd voor de Xbox...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *