Top Overwatch 2 Support onthult Moira's 'gekke' truc die haar genezing verdubbelt

Top Overwatch 2 Support onthult Moira's 'gekke' truc die haar genezing verdubbelt
Michaël Gwilliam

ML7, het beste ondersteuningsprogramma voor Overwatch 2, toonde Moira's krachtige truc die haar genezingsvermogen kan verdubbelen.

Sinds haar release in Overwatch 1 is Moira een van de meest controversiële helden van de game geworden dankzij haar gemakkelijke schade en hoge genezingscijfers – maar dat betekent niet dat het gemakkelijk is om het meeste uit haar te halen.

Het vinden van een balans tussen genezing en het aanrichten van schade is wat Moira uniek maakt, en het feit dat aanvallen helpt haar genezingsbronmeter te vullen, versterkt dit element van Talons steun alleen maar.

Artikel gaat verder na advertentie

Op cruciale momenten kan het vermogen om te blijven herstellen het verschil betekenen tussen winnende en verliezende wedstrijden ml7 Ik heb een manier gevonden om ervoor te zorgen dat je genezende middelen gemakkelijker beschikbaar zijn met een “gekke” manier om schade aan te richten.

Sneeuwstorm

ML7 onthult hoe je de genezingsresultaten van Moira kunt verdubbelen in Overwatch

Tijdens een recente stream liet een Twitch-streamer een video zien, geproduceerd door CactusPuppy, waarin Moira haar genezende hulpbronnenmeter bijna twee keer zo snel kan bijvullen.

Als je Moira's basisvuur eenmaal ingedrukt houdt, duurt het 5,22 seconden om van een lege naar een volle meter te gaan, maar er is een gemakkelijkere en snellere manier om deze te vullen.

Artikel gaat verder na advertentie

Als je de primaire vuurknop blijft spammen in plaats van hem ingedrukt te houden, kun je hem 2 seconden sneller vullen.

Als u echter een scrollwiel gebruikt, gaat het nog sneller en bespaart u 0,16 seconden. Dit is natuurlijk alleen van toepassing op pc-gebruikers of griezelige ximmers op console.

“Dit is gekke technologie”, legde ML7 uit. “Een spamknop zou ook kunnen werken als je dat makkelijker vindt.”

In de commentaren wees de streamer er ook op dat hoewel deze techniek al een tijdje in het spel is en Moira seizoen 9 domineert, deze truc veel nieuwe spelers zal helpen.

Artikel gaat verder na advertentie

Er is echter één nadeel. Zoals gebruikers hebben opgemerkt, resulteert deze methode in minder schade, dus het is belangrijk om het juiste moment te kennen om deze te gebruiken. Als u zich in een situatie bevindt waarin uw team dringend herstel nodig heeft, is dit de beste manier om ervoor te zorgen dat u daarin kunt voorzien.

Bovendien zal het genezen van meerdere helden tegelijk je helpen je Collasence sneller op te bouwen, wat uiteindelijk de strijd in jouw voordeel kan doen keren. Dit is absoluut iets waar elke Moira-speler rekening mee moet houden om de zaken te helpen veranderen in hun gerangschikte wedstrijden.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *