Helldivers 2 staat niet op Xbox, maar deze Forged Halo Infinite-modus zou het op één na beste kunnen zijn

Helldivers 2 staat niet op Xbox, maar deze Forged Halo Infinite-modus zou het op één na beste kunnen zijn

Wat je moet weten

  • Helldivers 2 is een van de populairste nieuwe games van 2024 en is een geweldige coöp-shooter, maar helaas exclusief voor PS5 en pc en niet op Xbox te spelen.
  • Het lijkt er echter op dat Xbox-spelers binnenkort een leuk alternatief voor Helldivers 2 zullen hebben dankzij het harde werk van het getalenteerde Halo Infinite Forgers-team.
  • Een groot team van Forgers genaamd The Forge Falcons creëert een “Helldivers 2-ervaring voor Halo Infinite” genaamd Helljumpers. Met name stond de groep voorheen bekend om het maken van populaire modi zoals de Inheritor Battle Royale-ervaring.
  • Helljumpers zullen “procedurele doelstellingen, in-game voortgang, upgradesystemen, baasgevechten, extractie, poddrops en meer” hebben, wat “binnenkort beschikbaar komt”.

De nieuwe co-op PvE-shooter Helldivers 2 van Arrowhead Game Studios is momenteel het gesprek van de dag en heeft sinds de release op 8 februari een aantal indrukwekkende cijfers behaald. Maar helaas is het niet beschikbaar op Xbox, omdat het exclusief is bewaard voor Sony's PS5-console en pc-platform Steam. Dit betekent dat Microsoft-consolegebruikers, tenzij ze over een krachtige game-installatie beschikken die voldoet aan de Super Earth-normen, niet kunnen genieten van wat ongetwijfeld een van de beste coöpgames uit de recente geschiedenis is.

Dit is een groot probleem, en op een dag hoop ik dat Sony besluit Helldivers 2 alsnog naar Xbox te brengen (de hele gamegemeenschap lijkt erom te vragen, inclusief veel PlayStation-spelers). Er is echter goed nieuws: dankzij het getalenteerde Halo Infinite Forgers-team hebben hoopvolle fans binnenkort misschien een leuk alternatief om te spelen, terwijl ze wachten om te zien of de verre droom van een Helldivers 2 Xbox-versie werkelijkheid wordt.

READ  Concept art voor de Super Mario Bros.-film bevestigt Dat er veel grote karakters zijn geknipt

Dit team Valken smederij – Hij is vooral bekend vanwege het creëren van de populaire Halo Infinite-gevechtsmodus de erfgenaam En COD: Zombies-achtig Ondode nacht Het type spel en project waaraan ze werken is Helljumpers, een “Helldivers 2-ervaring voor Halo Infinite” en nu “in actieve ontwikkeling met een team van ongeveer tien zeer getalenteerde vervalsers die eraan werken.” de groep open Ik begon op 21 februari met het maken van Helljumpers en begon in de dagen daarna aanvullende details over de modus te delen.

Officieel kunstwerk voor het Helljumpers-project. (Afbeelding tegoed: The Forge Falcons)

“Helljumpers is ons meest ambitieuze project ooit en we zijn van plan het in de volle omvang uit te voeren, met procedurele doelstellingen, voortgang in de game, upgradesystemen, baasgevechten, extractie, poddrops en nog veel meer.” De Forge Falcons schreven in een bericht op X (Twitteren). “Een vlekkeloze nieuwe Halo PvE-ervaring is waar we naar streven en die komt binnenkort. Maak je klaar om als eerste de hel in te stappen, Helljumper.”

Onze beste spelaanbevelingen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *