Tot de gratis games van Epic van volgende week behoort Elite Dangerous

Als je nog niet in een van de grootste moet springen ruimte spellen gaan, de volgende ronde van gratis pc-games van de Epic Games Store heeft u gedekt. Elite gevaarlijk is een van de grootste weggeefacties van het platform sinds enige tijd, en het is niet eens de enige freebie voor de week – we krijgen ook de puzzel-actiegame The World Next Door.

Zowel Elite Dangerous als The World Next Door zullen beschikbaar zijn op de Epic Store-promotiepagina op 19 november om 8:00 PST / 11:00 EST / 16:00 GMT, en zal beschikbaar zijn tot 26 november op dezelfde tijden. Zoals altijd ‘koop’ je de games voor een prijs van nul dollar en blijven ze voor altijd aan je bibliotheek gebonden, zoals bij elke game die je in de winkel zou kopen.

Elite Dangerous heeft op dit moment waarschijnlijk geen introductie nodig – Frontier’s heropleving van de klassieke ruimtesim is tegenwoordig een van de meest eerbiedwaardige titels op pc en krijgt nog steeds veel nieuwe inhoud. De De Horizons-uitbreiding is onlangs gratis voor alle spelers, en het is hier ook opgenomen.

The World Next Door is zeker een titel met een lager profiel, maar je moet er eens naar kijken – het heeft een geweldige stijl en een wilde mengelmoes van klassieke kerkers in Zelda-stijl met puzzelgevechten die bij elkaar passen. Ik heb een paar jaar geleden een geweldige tijd gehad om het op een conventie te spelen, en het is de moeite waard om ernaar te kijken.

Nu kun je grijpen The Textorcist gratis van Epic – kortom, het is bullet hell meets The Exorcist meets Typing of the Dead.

READ  Een nieuwe Anthem-update plaagt belangrijke Javelin-ontwerpwijzigingen

Written By
More from Max Mcgee

Amit Shah, de Indiase minister van Binnenlandse Zaken, test positief op coronavirus

Minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah aangekondigd op Twitter dat hij is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *