Tremor Kameo kan nu worden gekocht en gedownload voor Mortal Kombat 1

Tremor Kameo kan nu worden gekocht en gedownload voor Mortal Kombat 1

De eerste Kameo DLC voor Mortal Kombat 1, Tremor, is nu beschikbaar voor aankoop en download voor Mortal Kombat 1. Er is geen patch of update vereist om Mortal Kombat 1 compatibel te maken met Tremor voor degenen die de patch die Omni-Man maakte al hebben gedownload beschikbaar.

De shake kost $ 4,99. Degenen die het Kombat Pack al hebben verkregen, krijgen gratis toegang tot Tremor, hoewel iedereen Kameo nog steeds moet downloaden via de winkels van hun respectievelijke platforms.

Zoals we al weten, is Tremor een bijzonder uniek Kameo-personage, omdat hij in de loop van een wedstrijd kan wisselen tussen Aftershock, Crystalline en Metallic. Als u dit wel doet, veranderen de eigenschappen van Tremor-hulpmiddelen. Het spreekt voor zich dat Tremor drie Kameos in één is.


Er wordt gezegd dat de verscheidenheid aan schokgolven van Tremor effectief is bij aanvallen. Het metaal wordt gebruikt voor toepassingen variërend. Ten slotte zal Crystalline Tremor toegang geven tot ondersteunende vaardigheden.


Bovendien heeft Tremor een unieke monteur waarmee hij elke actie kan uitvoeren als hulpmiddel bij een hinderlaag wanneer hij zijn Contrast Toggle-vaardigheid gebruikt. Dit gaat echter ten koste van de gehele Kameo-meter van de speler.


Natuurlijk hebben spelers niet alleen toegang tot Tremor Aids met Tremor als hun Kameo, ze hebben ook toegang tot unieke moorden en wreedheden.READ  Luister dit seizoen naar de officiële podcast van de Miami DolphinsEen reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *