De beste Black Friday-deals voor Xbox-uitbreidingskaarten en SSD’s

De beste Black Friday-deals voor Xbox-uitbreidingskaarten en SSD’s

Ik heb veel games geïnstalleerd op mijn Xbox Series veel; De laatste keer dat ik het controleerde, had ik 128 games gedownload en klaar om te spelen, waarvan de meeste afkomstig waren uit mijn backlog. Opslag is een constante zorg van mij, dus ik heb ervoor gezorgd dat ik de beste manieren heb gevonden om mijn Xbox-schijven uit te breiden, zodat ik me nooit zorgen hoef te maken over het downloaden van de volgende game die ik wil spelen – omdat deze er al zal zijn. Deze Black Friday vond ik dat het tijd was om de liefde te delen met de beste Xbox-opslagdeals die ik kon vinden op uitbreidingskaarten, SSD’s, harde schijven en meer.

Black Friday 2023: de beste Xbox-serie

Black Friday 2023: de beste Xbox externe SSD-deals

Black Friday 2023: de beste Xbox-deals voor externe harde schijven

Nog meer geweldige Black Friday-deals

Black Friday 2023: kies de beste Xbox-opslagupgrade voor jou

WD_BLACK en Seagate maken uitbreidingskaarten voor de Xbox Series (Afbeelding tegoed: Windows Central | Zachary Boddy)

Als het gaat om het kiezen van de beste opslagupgrade voor je Xbox, kan het een beetje ingewikkeld worden. Er zijn immers verschillende soorten opbergmeubels die verschillende doeleinden dienen. Hoe weet je wat het beste bij je past? Er zijn uitbreidingskaarten, externe SSD’s, harde schijven… en gelukkig ben ik hier om het je allemaal uit te leggen. Hier leest u hoe u de beste Xbox-opslagupgrade voor u kiest tijdens Black Friday 2023.

Laten we beginnen met de Xbox-serie Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit opslagupgrades die specifiek zijn voor de huidige generatie Xbox-serie Xbox-serie Al je nieuwste Xbox-games).

READ  Speel met My Friend Peppa Pig op Xbox, PlayStation, Switch, Stadia en pc

Deze uitbreidingskaarten zijn functioneel overeenkomst naar de interne SSD-opslag van de Xbox Series Dit betekent dat je Xbox Series kunt installeren Dit is geweldig, en ze zijn eenvoudig te installeren; Het enige wat u hoeft te doen is de nieuwe uitbreidingskaart in de Xbox-uitbreidingssleuf aan de achterkant van uw Xbox-serie te steken

Xbox-serie Hij is ook draagbaar, zodat u al uw favoriete Xbox-games via uw uitbreidingskaart mee kunt nemen naar het huis van een vriend en al uw opgeslagen gegevens kunt bewaren. Hun enige grote nadeel is dat ze dat wel zijn geliefd versus gewone NVMe SSD’s, grotendeels omdat er maar twee bedrijven zijn die ze maken: Seagate en Western Digital. Daarom zijn Black Friday-deals een goed moment om een ​​van deze kaarten te kopen, omdat ze ongetwijfeld met korting worden aangeboden.

De Samsung T9 staat bovenaan de USB-opslag, dus het is misschien een beetje overdreven voor jouw behoeften. (Afbeelding tegoed: Windows Central | Zachary Boddy)

Het volgende type Xbox-opslag zijn USB-drives. Ze worden aangesloten op de USB-poorten van uw console en zijn onderverdeeld in twee categorieën: SSD (solid-state drive) en HDD (harde schijf). Laat ik beginnen met te zeggen dat het om beide typen gaat Vertragen Uit de Xbox-serie De USB-poorten van je console zijn niet snel genoeg, dus je USB-opslag kan de Xbox Series niet afspelen Dit betekent niet dat deze schijven nutteloos zijn, verre van dat.

USB-drives zijn nog steeds geweldig voor het spelen van alle achterwaarts compatibele Xbox One-, Xbox 360- en originele Xbox-games. Het is ook geweldig voor het gebruik van alle Xbox-apps. Ten slotte kunnen USB-drives worden gebruikt Winkel Xbox-serie

READ  Heb je Xbox Live nodig om Splitgate te spelen?

Welk type USB-drive moet u kiezen? Welnu, externe USB SSD’s zijn meestal sneller en betrouwbaarder dan harde schijven, maar ze zijn ook duurder. Op de Xbox-serie dezelfde Snelheden zoals interne SSD of uitbreidingskaarten – Op Xbox One-consoles zie je mogelijk al games laden en spelen sneller Op hun interne harde schijven. Dit maakt een externe SSD een geweldige optie voor iedereen met een beperkt budget.

Dan blijven alleen harde schijven over, die tegenwoordig vooral maar voor één ding goed zijn: goedkope massaopslag. Harde schijven zijn langzamer en iets minder betrouwbaar dan SSD’s, dus ze zijn niet de beste om je Xbox-games daadwerkelijk te spelen. Als je veel opslagruimte nodig hebt om al je Xbox-games te downloaden, is er geen goedkopere manier om deze te verkrijgen. Harde schijven zijn gemiddeld nog steeds veel goedkoper dan vergelijkbare SSD’s, zelfs nadat de SSD-prijzen door de jaren heen aanzienlijk zijn gedaald.

Voor veel mensen zal de WD_BLACK C50 op dit moment de beste keuze zijn. (Afbeelding tegoed: Windows Central | Zachary Boddy)

Laten we het samenvatten:

  • Xbox-uitbreidingskaarten zijn exclusief voor de Xbox-serie
  • Deze externe USB SSD’s zijn geweldig voor de Xbox-serie
  • Externe USB-harde schijven zijn ideaal voor grote opslagbehoeften en bieden voldoende ruimte om al uw Xbox-games op te slaan of apps te gebruiken, en ze zijn het minst duur van allemaal.

Dit zou alles moeten zijn wat u moet weten om optimaal te profiteren van alle geweldige Black Friday-deals voor Xbox-opslagupgrades! Maak een bladwijzer van deze pagina en kom regelmatig terug, want ik zal hem regelmatig updaten met nieuwe aanbiedingen.

READ  Next-gen features zoals Ray Tracing helpen niet bij lag, zegt Xbox Exec

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *