Trip.com-boekingen en app-downloads bereikten nieuwe hoogtepunten tijdens de wereldwijde campagne van 11.11

Trip.com-boekingen en app-downloads bereikten nieuwe hoogtepunten tijdens de wereldwijde campagne van 11.11

SingaporeEn de 24 november 2022 /PRNewswire/ — De lancering van de razend populaire 11.11-campagne van Trip.com heeft bijna drie miljoen klanten in vijftien belangrijke markten aanzienlijke reiskostenbesparingen opgeleverd. De campagne werd gelanceerd na het vieren van 5 wereldwijde reismerkenDe tiende Verjaardag.


Verkeer naar Trip.com tijdens de promotie van twee weken voor de consumentenwinkelperiode is ongeveer 11De tiende November bereikte een nieuw hoogtepunt toen boekingen bij de wereldwijde reisdienstverlener een nieuw record vestigden, met een jaarlijkse groei van 84%.

Markten die deelnemen aan de campagne over Aziatisch-Pacifisch inbegrepen HongkongEn de TaiwanEn de ThailandEn de VietnamEn de SingaporeEn de MaleisiëEn de JapanKoreaans, Australië En de Nieuw-Zeelandevenals het Verenigd Koninkrijk, SpanjeEn de Duitsland En de Frankrijk in Europa En de Verenigde Staten. Tijdens de verkoopcampagne zag Trip.com het gemiddelde aantal boekingen met 68% stijgen en het verkeer met 54% voor de beschikbare promotievoorraad.

Schubert Low, COO van Trip.com zei: “Trip.com heeft alle reden om zijn ongelooflijke succes dit jaar te vieren met het fantastisch delen van niet alleen geweldige reisdeals Aziatisch-Pacifisch Maar andere regio’s over de hele wereld tijdens het optreden van 11.11.

“De groeiende populariteit van Trip.com onder onze trouwe klanten toont aan dat de reis van Trip.com om geweldige deals naar bestemmingen, geweldige vluchten, moeilijk te verslaan hotelaanbiedingen en spannende evenementen te leveren, vruchten blijft afwerpen.

“We zijn er zeker van dat de Black Friday-uitverkoop prijsbewuste klanten zal blijven aantrekken in de aanloop naar Kerstmis, omdat ze op zoek zijn naar een geweldige feestelijke deal.”

READ  Hoe de nieuwste PUBG Mobile Lite 0.22.1 APK voor Android in 2022 te downloaden

Ook het downloaden van Trip.com-apps bereikte tijdens de campagne een nieuw niveau. Dag 11De tiende In november was Trip.com de nummer één app in de ranglijst van gratis reis-apps van Apple App Store en Google Play Store in november. HongkongEn de Singapore En de Thailand.

Han FengHead of Performance Marketing van Trip.com merkte op: “We blijven een geweldige groei zien in het bereik van het omnibusaanbod van Trip.com. Door gebruik te maken van de geweldige aanbiedingen die beschikbaar zijn in vijftien markten, hebben we deelgenomen aan deze nieuwe en bestaande campagne voor gebruikers om de Trip app.com en zo de voordelen maximaliseren en hun boekingservaring bij ons verbeteren.”

De bestemmingen die de meeste groei doormaakten tijdens de campagneperiode waren HongkongEn de TokioEn de BangkokEn de OsakaEn de Singapore En de Kuala Lumpuraangezien deze populaire vakantiebestemmingen internationale reizigers en toeristen hebben verwelkomd.

in SingaporeFlash-verkopen werden vrijgegeven op de 11eDe tiende November steeg met 115% in slechts 24 uur, en Universal Studios Singapore en twee “exclusieve ticketpartnerschappen” mega-evenementen waren onmiddellijk uitverkocht. Dit zorgde ervoor dat Attraction Products tijdens de vierdaagse verkoopperiode steeg en week na week een groei van 238% liet zien. elke dag 100 Singaporese dollars Promotiecode Ze werden ook opgepikt door enthousiaste klanten aan het einde van elke dag van de campagne.

in Hongkong, boekingen zijn op recordniveau, en met name de samenwerking met Mastercard heeft ervoor gezorgd dat elke dagelijkse promotiecode om middernacht werd bereikt. Veel bestelde tickets en coupons presteerden ook erg goed, waarbij Hong Kong Disneyland, Ocean Park Hong Kong en Häagen-Dazs allemaal bestsellers bleken te zijn.

READ  Download de primaire stemkaarten van de GOP voor 2024

in Zuid-Korea, snelverkopende deals voor uitstekende vier- en vijfsterrenhotels, samen met vlucht- en hotelaanbiedingen die populair blijken te zijn, aangezien vluchtboekingen bij de goedkope Zuid-Koreaanse luchtvaartmaatschappij T’way Air verdubbelden (wat neerkomt op een groei van 110% per week). Totaal aantal boekingen op 11De tiende November sprong jaar op jaar met 260%.

Trip.com-verkeer Thailand Bereikte recordhoogtes met sterk stijgende app-installaties, eerste plaats in de Apple App Store en Google Play Store in de categorie Travel Apps op 11De tiende november. Tijdens boeking op 11De tiende November steeg jaar-op-jaar met 210%, net als Trip.com Thailand De site trok een recordaantal bezoekers.

Na het succes van deze wereldwijde 11.11-campagne, lanceert Trip.com deze week Black Friday-reisdeals met vlucht-, hotel- en treinkortingen die live gaan voor gebruikers over de hele wereld.

In de afgelopen vijf jaar heeft Trip.com zich onderscheiden door een volledige lijn kwaliteitsreisproducten aan te bieden via zijn mobile-first kanalen aan gebruikers over de hele wereld, samen met toonaangevende klantenservice.

De zeer succesvolle app-strategie van Trip.com leidde eerst gestaag tot app-installaties juli 2022En de Trip.com staat op de 10e plaats van meest gedownloade online reisbureau-app wereldwijd in de eerste helft van dit jaar, via een toonaangevend applicatie-analysebedrijf Apptopia.

Over Trip.com

Trip.com is een allesomvattende reisaanbieder, beschikbaar in 24 talen in 39 landen en regio’s in 31 lokale valuta’s en locaties. Trip.com heeft een uitgebreid hotel- en vluchtnetwerk van meer dan 1,2 miljoen hotels en vluchten van meer dan 480 luchtvaartmaatschappijen die 2.600 luchthavens in 200 landen en regio’s over de hele wereld bestrijken. Meertalige klantenservice van wereldklasse op Trip.com 24/7, evenals extra locaties op EdinburghEn de Tokio En de overstroming, helpen om “de beste reiservaring te creëren” voor miljoenen klanten over de hele wereld. Ga naar om uw volgende reis te boeken trip.com

READ  ChatGPT-extensies downloaden en gebruiken

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *