De gemeente Nijkerk lanceert een gratis app: overal het laatste lokale nieuws

De gemeente Nijkerk lanceert een gratis app: overal het laatste lokale nieuws

23 november, 10.30 uur

voor het werk

Niger Naast een vernieuwde website lanceert de gemeente Nijkerk nu ook een eigen app. Zo blijft u via uw mobiele telefoon, iPad of tablet beter op de hoogte van het laatste nieuws uit Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken en omgeving. app vanaf nu Gratis download In de App Store en Google Play.

Eén tik op je telefoon of tablet op het Stad Nijkerk icoontje en je zit midden in het nieuws van dit moment. Na maanden van voorbereiding is de nieuws-app nu voor iedereen gratis te downloaden. Natuurlijk altijd met het laatste nieuws, maar je kunt ook digitaal door de kranten bladeren in de app. Bovendien zijn onze premium artikelen, exclusief voor abonnees, altijd bij de hand en gemakkelijk te lezen.

De nieuws-app stond altijd bovenaan het verlanglijstje van Stad Nijkerk. “We willen elke dag duizenden online lezers iets extra’s geven. Onze website blijft natuurlijk in de lucht, maar met de app tillen we de online leeservaring naar een hoger niveau”, legt hoofdredacteur Chef Norbert Witges.

uitstekend De stroom van actueel nieuws dat de redactie overdag publiceert, vormt het hart van de nieuwe app. Kort nieuws over branden, ongevallen, evenementen en algemene persberichten zijn en blijven voor iedereen beschikbaar. Abonnees hebben toegang tot alle (uitgelichte) nieuwsberichten en interviews. Premium-abonnees kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord die ze al voor de site gebruiken.

digitale krant Een ander belangrijk onderdeel van de app is de digitale krant, de online papieren versie. Wie onverhoopt een weekeditie van Door to Door heeft gemist, leest deze eenvoudig en volledig terug op mobiele apparaten. Bezorgklachten over de huis-aan-huisuitgave ontvangen wij bij voorkeur via [email protected], uiteraard met adresgegevens. Overzicht van inzamelpunten zijn hier gevonden en digitaal een klacht indienen kan hier.

READ  Uitgebreide radio-app met handige opties

agenda Naast nieuws en achtergronden heeft de app ook een kalender die een overzicht geeft van evenementen en andere activiteiten in de buurt. Rondleidingen, activiteiten en open dagen kunnen eenvoudig door andere verenigingen en organisaties worden aangeboden. BalzerDeel uw nieuwsLezers kunnen zelf een advertentie plaatsen op www.stadnijkerk.nl. Alle ingezonden agendapunten of het delen van uw nieuwsbijdragen komen wekelijks in aanmerking voor een plek in onze papieren editie.

Tips De app is de afgelopen weken volop getest door medewerkers van de gemeente Nijkerk, maar ook de redactie is erg benieuwd naar de ervaringen van onze lezers. Tips en opmerkingen zijn welkom via [email protected]. Daarmee kunnen we de app verbeteren.”

Download de app gratis voor Android en IOS door onderstaande QR-code te scannen:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *