Tua Tagovailoa haalt de onzekerheid van zich af en tilt zijn spel naar een hoger niveau

Toa Tagophilowa Het was een spannend jaar. Terwijl het eerder als # 5 overall in de NFL Draft 2020 werd geselecteerd Miami DolphinTegelijkertijd herstelde hij van een zware dijbeenblessure Velen hebben zijn toekomst als quarterback-speler in de NFL in twijfel getrokken. Zelfs nadat Tagophiloa in week 8 in de basisopstelling was opgenomen en drie opeenvolgende wedstrijden had gewonnen, koos Dolphins-coach Brian Flores ervoor om in week 11 op de bank te gaan zitten, en dan weer in week 16, ondanks dat hij altijd vasthield dat de rookie aanvankelijk de middenvelder was. . Toen het stof aan het einde van het reguliere seizoen zakte, was Taguveloa als starter met 6-3 gegaan en 1814 yards, 11 touchdowns en vijf onderscheppingen gegooid.

Er zijn genoeg redenen om enthousiast te zijn over de toekomst als het gaat om de nieuwe full back-divisie van de Dolphins, aangezien Tagovailoa het derde contact is geworden dat een rookie in het Super Bowl-tijdperk is die geen bezwaar heeft gemaakt in zijn eerste vijf starts, en word de eerste Dolphins rookie middenvelder die ze allemaal wint. Vanaf de eerste drie start. Hij werd ook de eerste Dolphins-speler die tijdens zijn eerste twee NFL-wedstrijden sindsdien een troefrijke vierde kwartaal- of verlenging-campagne leidde. Tsjaad Henny​ Helaas deden zich met de verplaatsing nieuwe problemen voor waar Tagophilo geen controle over had, zoals momenteel Dolphin Het gerucht gaat dat hij in de mix zit over Houston, Texas Quarterback-ster Deshawn WatsonWie op zoek is naar een andere omgeving. Als Watson dit seizoen verhandelt naar Miami, zal de deal waarschijnlijk ook Tagophiloa omvatten.

Deze week zat CBS Sports bij Tagoviloa om zijn rookiecampagne te bespreken en wat hij dit seizoen heeft geprobeerd te bereiken. Met de onzekerheid over zijn huidige stand van zaken, zegt Taguvelwa dat hij zich wendt tot wat hij kan beheersen – en dat is hoe hij kan verbeteren als speler en leider. De komende maanden staan ​​in het teken van het herwinnen van 100% gezondheid en de voorbereiding op een nieuw jaar.

Les geleerd

Meer recentelijk Tagophiloa Foto’s plaatsen Van hemzelf terwijl hij dit seizoen traint, wat veel belangstelling heeft gewekt. Het was alsof hij spieren aan het opbouwen was, en Taguveloa vertelde ons dat “het terugkrijgen van zijn lichaam” dit seizoen belangrijk voor hem was.

READ  Epic Games lanceert de MetaHuman Creator om digitale mensen te creëren

“Ik probeer echt mijn lichaam er weer in te krijgen, het is de eerste keer dat ik buiten het seizoen ben, dus ik probeer sterker te worden, ik probeer sneller te worden, ik probeer terug te gaan naar hoe ik keek vroeger … terug in Alabama, lachte Tajuvelua. “Gewoon proberen beter te worden met Deze dingen zijn net zo goed als buiten het seizoen.”

Het kostte hem wat tijd om volledig te herstellen van een dijbeenblessure die hij opliep in Alabama, maar Tagovilwa kreeg ook te maken met voet- en duimblessures tijdens zijn rookie-campagne die hem dwong de wedstrijd van week 12 tegen te missen. New York Jets

Tagovilwa zei dat een van de grootste lessen die hij in zijn eerste NFL-seizoen leerde, te maken had met veranderingen in de game. Het was een uitdaging om tegengestelde verdedigingsplannen en roedels te verbrijzelen die je naar autorijden gooiden, de NFL-aanval vol ervaren spelers echt beheersen, in tegenstelling tot je collega-atleten.

“Ik zou willen zeggen: aanpassingen, je moet je snel aanpassen”, zei Tagovilwa toen hem werd gevraagd wat hij leerde tijdens zijn transfer naar de NFL. “Als de verdediging je een ander concept geeft dat je nog niet hebt gezien, moet je weten hoe je met je maatjes moet omgaan en hen vertellen hoe je dingen gedaan wilt krijgen. Je bent daar een coach. Hiermee denk ik dat dat is wat ik ook moet verbeteren. Maar ik ben blij dat ik dit eerste jaar op zak heb. ”

Succes onder Saban

Het is belangrijk om dit eerste NFL-seizoen onder zijn riem te krijgen, want als er één ding is dat Taguvilowa weet, is het hoe om te gaan met de druk en om dat soort aanpassingen te maken om te slagen. Zijn kennismaking met de sportwereld in het algemeen kwam tot stand door een van de gevaarlijkste aanpassingen in het spel ooit gemaakt door de legendarische Alabama-coach Nick Saban. Tagophiloa, die toen een echte student was, werd vervangen Galen Horts Bij de rust van de eerste helft van het College Football National Championship 2018 hielp hij Crimson Tide door te gaan van een 13-0 naar een 26-23 overwinning in de verlenging tegen Georgië. Het markeerde het begin van een enorm succesvolle universiteitscarrière, aangezien Tagoviloa zijn junior seizoen als aanvoerder van Alabama Career Responsibility beëindigde met 96. zijn 87 touchdowns degradatie. AJ McCarron Voor het grootste aantal gegooid in de programmageschiedenis, eindigde het op de derde plaats in de geschiedenis van Alabama met 7.442 yards.

READ  Ubisoft heeft gedetailleerd welke van zijn PS4-games niet werken op PS5, maar nu is het niet zeker

Taguvailua’s intrede in de NFL was niet dramatisch, maar zijn standpunt over zichzelf, zijn team en zijn overwinning veranderden nooit – dat werd duidelijk toen we hem vroegen naar de beste ‘hoogtepunten’ die hij in zijn eerste professionele seizoen had meegemaakt. Het waren niet zijn eerste passes naar de touchdown, het begin van zijn carrière of zijn eerste overwinning. Het was elke zondag dat zijn team de top zou ontgroeien.

“De beste momenten die ik heb gehad, waren wanneer wij “Elke keer dat we wonnen, waren dat de overwinningen. Maar aan de andere kant zijn de laagste niveaus wanneer je verliest en wanneer je niet bereikt wat je wilde bereiken voordat het seizoen begon”, zei Taguvilwa.

Dus wat heeft Taguvilo nodig om te verbeteren om Miami in 2021 te laten winnen? Hij zegt onder meer dat het allemaal om zijn voorbereiding gaat.

“Voor mij gaat het om de kleine dingen – de kleine details over mijn spel”, zei Tagovilwa. “Meer over hoe je je voor een lange tijd kunt voorbereiden. Waar je op moet letten, hoe je de film moet kijken en wat je moet doen als je naar de film kijkt.”

Taguvelwa werkt ook om dit laagseizoen de aanvoerder van het veld te zijn. Meest recent werkte hij samen met USAA, de officiële partner van NFL Salute to Service, om in contact te komen met de ervaren militaire krijger Kerry Smith, die werd gekozen als een van de vijf hoofdprijswinnaars in USAA’s Salute to Service Sweepstakes. Smith nam deel aan een virtuele ontmoetingsplaats met Tagophiloa en won verschillende andere prijzen.

“Je weet dat ik veel familieleden heb die in het leger hebben gediend, dus ik waardeer deze jongens”, zei Tagovilwa.

Devonta droomt

De dolfijnen zouden dit seizoen grote vooruitgang moeten boeken met de NFL 2021 Draft, aangezien ze dankzij hun eerdere handel met Texas keuzes hebben uit de eerste ronde, inclusief Public Choice # 3. Dolfijnen worden verondersteld zich met deze betere keuze op een brede ontvanger te richten, en velen verwachten dat Miami de voormalige Devonta Smith Tagophiloa-teamgenoot zal oppikken – die de winnende pas van Taguvailua kreeg in de verlenging van de 2018 National Championship-wedstrijd.

READ  Steve Smith op IPL 13 zegt dat hij teleurgesteld is dat het niet in India zal plaatsvinden

Smith werd Eerste ontvanger sinds 1991 Om de Heisman Cup te winnen, na een seizoen waarin hij 117 passen voor 1856 yards en 23 touchdowns verdiende. Op het College Football Playoff National Championship tegen Ohio had hij 12 passes voor 215 yards en drie touchdowns – allemaal in de eerste helft! Smith zei vorige maand dat hij de mogelijkheid met Tagophiloa besprak “Herstart het” Met dolfijnen, en het zou zeker iets zijn dat Tagophilo zou helpen zich ook als quarterback-speler te ontwikkelen. Toen we Taguviloa vroegen hoe hij dacht dat Smith succesvol zou zijn in de NFL, moest hij niet anders dan lachen.

“Ik denk dat zijn verhuizing naar het volgende niveau min of meer … weinig of niets zal zijn,” zei Taguvilwa. “In zekere zin zal het niet veel veranderen. Ik denk dat de concurrentie voor hem duidelijk anders zal zijn, maar hij zal meer dan goed zijn. Ik weet dat veel mensen zeggen dat hij te jong of te mager is, maar zijn film spreekt voor zich. Hij stapt uit en regelt zijn zaken, en hij doet wat hij doet. ‘Hij heeft het nodig. Ze noemen hem niet voor niets’ Slim Reaper ‘.’

Niet veel van de opkomende middenvelders hebben het soort tegenslagen en lawaai van buitenaf het hoofd moeten bieden waarmee Taguviloa het afgelopen jaar te maken heeft gehad, maar dat zal hem niet storen. De kansen, commerciële geruchten en constante vragen kunnen je focus alleen maar afleiden van je doel, waarin Taguviloa wedstrijden wint en uiteindelijk de Super Bowl-titel wint.

“Ons doel is altijd hetzelfde geweest – je wilt zoveel mogelijk wedstrijden winnen en zo veel als je nodig hebt om door de kwalificatiewedstrijden te gaan, je competitie te winnen en de (Super Bowl) te bereiken en dat te proberen te winnen,” zei Tagovilowa. “Ik denk dat dat altijd het doel zal zijn.”

More from Madison Garrett

Wedstrijdschema, resultaten, puntenspreiding voor 2020-21

Het komseizoen van het college football is goed op weg, en we...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *