Tv-ster Shruti Seth herinnert zich de dagen van de zwangerschap

TV star Shruti Seth recalls days of pregnancy

Shruti SethInstagram

Actrice Shruti Seth ging door het geheugen en deelde een zeldzame foto van de tijd dat ze zwanger was van dochter Alina, die donderdag zes werd.

‘De avond ervoor. 6 jaar geleden. # Tb #throwback #pregnancy,’ onderschreef Shruti de afbeelding, waarin ze wordt zien pronken met haar babybuil.

In een andere post schreef ze een briefje voor haar dochtertje.

‘Gefeliciteerd met het meest dierbare kleine meisje ter wereld. Elke keer als ik naar je kijk, zie ik een veel betere en verbeterde versie van mezelf. Je vriendelijkheid, je intelligentie, je liefde, je vrijgevigheid geven me het geluk dat ik gelukkig ben je moeder. Ik weet dat de verjaardag dit jaar een beetje rustig zal zijn, maar er komt altijd meer dan genoeg liefde en zegeningen op je af. Ik wens je het meest glorieuze leven dat voor je ligt. Ik hoop dat je nieuwsgieriger en nieuwsgieriger wordt. Mogen jullie veel lezen boeken, reis heinde en verre, raak vele levens en verlicht de wereld met je aanstekelijke glimlach Blijf wild mijn kleintje!

En onthoud dat niemand ooit van je zal houden zoals ik en ik hoop dat je die liefde overal met je meedraagt, ‘schreef Shruti.

Daarnaast plaatste shruti een video die bestaat uit momenten doorgebracht met haar dochter.

Shruti, die vooral bekend is vanwege haar rol in het tv-programma ‘Shararat: Thoda Jaadu, Thodi Nazaakat’, knoopte in 2010 de knoop door met de filmmaker Deense Aslam.

READ  Hoe Valve eindelijk een Half-Life-bug repareerde die bijna net zo oud is als de game zelf

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *