Twee nieuwe games deze week, waaronder Pac-Man: Mega Tunnel Battle

Het is weer dinsdag en er is een nieuwe blogpost Deze week op Stadia met veel nieuws. Inclusief twee nieuwe games die deze week naar Stadia komen.

Een van hen is geen verrassing, namelijk Pac-Man: Mega Tunnel Battle. Dit was een van de drie demo-spellen die we vorige maand konden spelen als onderdeel van de ‘Good Days’-aankondigingen. Toen werd duidelijk dat de game op 17 november zou worden uitgebracht en die dag is gekomen. Geen genoeg kunnen krijgen van de demo? Dan is dit uw kans. In deze Battle Royale-versie van Pac-Man neem je het op tegen 63 andere spelers op in totaal 64 speelvelden om de hoogste score te halen. Terwijl je speelt, kun je tussen velden wisselen en je tegenstanders staan ​​in de weg. Er was een positieve reactie van de gaming-community. De game kost $ 19,99 en dat kan hier kopen. Hieronder vind je een trailer van de game.

En nog meer Ghost Recon

Er komt deze week weer een nieuwe game aan en dat is de eerder aangekondigde Ghost Recon: Wildlands. In deze voorganger van Ghost Recon: Breakpoint speel je weer met de Ghosts, dit keer in een fictieve versie van Bolivia. Drugskartels hebben het overgenomen onder leiding van ene El Sueno en het is aan jou om samen met de rebellen het land te redden van de ondergang. Dit doe je in een gigantische open wereld die je op je eigen manier kunt ontdekken. Je kunt zelfs de missies voltooien in de volgorde van je voorkeur. En het beste nieuws? De game kan volledig coöp met jullie vieren worden gespeeld, van start tot finish.

READ  Aamir Khan's Laal Singh Chaddha vertraagd: hier is de nieuwe releasedatum

De game Crayta krijgt morgen een nieuwe update met nieuwe animaties. De afbeeldingen vind je hier. En vanwege gelekte informatie na een hack bij Capcom, lijkt het er erg op dat de Resident Evil-games naar Stadia komen. Lees hier de details.

Written By
More from Aubrey Mason

Hassan breekt Europees record op 10 kilometer bij alternatieve FBK Games | NU

Sifan Hassan brak zaterdag bij de FBK nazomerduel het achttienjarige Europese record...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *