Ubisoft schetst de plannen voor Immortals Fenyx Rising DLC

Drie verhalende DLC’s in de Season Pass

geplaatst op

Ubisoft heeft het Immortals Fenyx Rising DLC-plan na de lancering aangekondigd.

De game is van plan om gratis in-game-evenementen, wekelijkse kerkeruitdagingen en dagelijkse speurtochten aan te bieden, samen met een seizoenspas voor spelers die op zoek zijn naar nog meer inhoud. De seizoenspas biedt nieuwe omgevingen, helden en nieuwe gameplay, en eigenaars ontvangen bij de lancering ook een bonusquest.

De Immortals Fenyx Rising Season Pass bevat drie verhalende DLC’s. In “A New God” begint Fenyx aan een nieuw avontuur dat zich afspeelt in Olympos Palace, de thuisbasis van de goden. Voor deze reis moet Fenyx de Trial of the Olympians overwinnen om lid te worden van de Inner Circle van het Pantheon. De tweede aflevering van de game, “Myths of the Eastern Realm”, speelt zich af in de Chinese mythologie en introduceert een nieuwe held, Ku, die op reis gaat om stervelingen te redden in een nieuw mystiek land aan de grens van de hemel en de aarde. “The Lost Gods” – de derde en laatste aflevering – bevat top-down gameplay, geheel nieuwe vechtgevechten en een nieuwe held, Ash, gekozen door Fenyx om de verloren goden terug te brengen.

De seizoenspas is inbegrepen bij de Immortals Fenyx Rising Gold Edition en is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor $ 49,99 USD.

Immortals Fenyx Rising is ontwikkeld door het team van Ubisoft Quebec en wordt op 3 december gelanceerd voor Stadia, Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Luna en Nintendo Switch-systeem.

READ  Xbox Game Pass wordt verrassend nieuw spel en grote release voor 2020

Written By
More from Max Mcgee

Take-Two is in gesprek om Codemasters over te nemen voor bijna $ 1 miljard

Take-Two Interactive heeft bevestigd dat het een “mogelijk bod” heeft gedaan om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *