Twee Psikyo-klassiekers verschijnen op Xbox en pc

In wat al snel een wekelijks ritueel wordt, zijn er twee oude Psikyo-klassiekers verschenen in de Xbox Stores, speelbaar op zowel Xbox One als Xbox Series X | S en pc.

Volgen van Het Gunbird-trio en een paar samoerai-azen sloegen eind juni toeen de weinige die iets eerder kwamen spelen, zijn er twee andere klassiekers die het moderne tijdperk in worden geduwd.

Nadat het eerst onder de vlag van Psikyo kwam, is het nu overgenomen door degenen in City Connection en Gunbird 2 en Tengai van Zerodiv.

het is een Geweervogel 2 Het is het hoogtepunt in onze ogen, hoewel het ons de mogelijkheid geeft om de epische avonturen te volgen die zich slechts een paar dagen geleden afspeelden in de eerste Gunbird-game. Voor £ 7,49 – net als alle oude Psikyo-spellen – is het een verticale shooter, oorspronkelijk uitgebracht in 1998.

Na zo’n twintig jaar is het speelbaar op Xbox One en Xbox Series X | S en PC, waardoor je de kans krijgt om samen met Marion en hun vrienden te spelen in wat wordt gezien als de ultieme Psikyo-shooter.

Verwacht hier de originele Standard Edition te hebben, slechts één versie die enigszins is aangepast aan de levensstijl van 2022. Dit betekent dat er veel meer speelbare personages zullen zijn, evenals veel meer vliegtuigen en wapens die daarbij horen. Maar er zijn ook instelbare opties in termen van moeilijkheidsgraad, maximale levensduur, doorzettingsvermogen, bedieningselementen en meer.

Je kunt ook Score Attack-modus, Arcade-modus, lokale ranglijsten en lokale multiplayer toevoegen. Als je de afgelopen weken een van deze Psikyo-games hebt gespeeld, bevat Gunbird 2 zelfs alle verbeteringen van de levenskwaliteit die je al gewend bent.

READ  Hier leest u hoe u uw gratis Xbox Series X-punten kunt scoren met de 5-delige Chicken Tenders-comboaanbieding van Church
tngai

Hetzelfde geldt voor tngai. We kunnen de QOL-verbeteringen kopiëren en plakken omdat het erg lijkt op wat er in Gunbird zit, maar we zullen onze vingers en je ogen sparen.

Als je besluit Tengai op te pakken, verwacht dan de Japanse horizontaal scrollende shooter te spelen, die wordt geleverd met ‘scheve’ beelden. Het is een spel gebaseerd op wat Psikyo voor het eerst creëerde in Samurai Ace, en breidt de kernspelmechanica uit met nieuwe fasen, animaties en effecten. Dit zou een beetje een geweldige bullet-ervaring moeten zijn.

Je vindt zowel Gunbird 2 als Tengai beschikbaar in de Xbox Store – klik op de links hierboven voor relevante winkelpagina’s.

Beschrijving van het spel Gunbird 2:

Marion en haar vrienden beginnen aan een episch avontuur over de hele wereld in het ultieme schietspel Psikyo. GUNBIRD 2 is een verticaal scrollend schietspel dat in 1998 in arcades debuteerde. Het spel heeft een magische wensspiegel en een enorme cast sprankelende personages! Geniet van interessante gesprekken tussen personages tijdens speciale scènes en wanneer de bazen verschijnen! Let op subtiele veranderingen in de dialoog tussen de verschillende eenheidsgroepen terwijl je ook twee spelers plaatst!

Tengai-spelbeschrijving:

Shrine, monnik en kunoichi gaan de lucht in in deze tweede titel van een schietshow in Japanse stijl met eigenzinnige esthetiek! Tengai is een horizontaal scrollende shooter die in 1996 in arcades debuteerde. Tengai bouwt voort op Psikyo’s eerste succesvolle shooter, Samurai Ace, door uit te breiden naar de verwrongen Japanse wereld en de reguliere schietmechanica. Met uiteenlopende podia, dynamische karakteranimaties en overvloedige dramatische effecten, is dit spel minutieus verfijnd om voor iedereen geschikt te zijn! Natuurlijk zijn de vrolijke Psikyo-kogels er ook nog!

READ  BioMutant - Weet je dat nog? - Krijgt de releasedatum van de PS4 en Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale
Horizon Forbidden West-upgradepad heeft PS5-kopers die hun Xbox smart willen aansluiten
Een van de grootste gespreksonderwerpen op sociale media van vandaag draait om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *