Twee spelers van Filippijnse afkomst spelen donderdag tegen de Houston Rockets

Er zal wat NBA-geschiedenis zijn tijdens de Houston Rockets/Utah Jazz-wedstrijd donderdagavond, die toevallig samenvalt met Filipino American Heritage Month.

Jordan Clarkson van de Rockets en Jordan Clarkson zijn van Filippijnse afkomst, en dit is de eerste keer dat twee spelers van dit type op de grond in hetzelfde NBA-spel hebben gespeeld, volgens de Rockets.

De grootvader van moeders kant van Greene komt uit de Filippijnen. Hetzelfde geldt voor de moeder van Clarkson. Beide spelers hebben dit jonge NBA-seizoen tot nu toe veel bijgedragen aan hun team.

Green, de beste keuze van de Rockets (tweede algemeen) in de meest recente NBA-trekking, leidt het team in drie worpen en is tweede na het team in scoren na vier wedstrijden met 14,5 punten in de wedstrijd.

Clarkson, de zesde man in de NBA 2021, scoort gemiddeld 17,3 punten in zijn drie wedstrijden, goed genoeg om als derde te eindigen in de Jazz achter Donovan Mitchell en Rudy Gobert.

Dit culturele evenement maakt deel uit van de veelbewogen Philippine Heritage Night georganiseerd door de Rockets in Toyota Center.

advertentie

Vieringen zijn onder meer:

  • Alle fans die aanwezig zijn, ontvangen een Jalen Green Jersey T-Shirt

  • Green zal na de wedstrijd een Q&A delen met fans die hebben deelgenomen aan een speciale ticketshow. Dit kan ook een verschijning zijn van Clarkson.

  • Het volkslied wordt gezongen door Juna Dakigan

  • Drie leden van de Filippijnse gemeenschap in Houston (Mylene Suban, Corazon Flores en Florencio Jinhua) zullen worden geëerd voor hun uitstekende werk.

  • Speciale gasten bij de wedstrijd van donderdag zijn onder meer Honorable Jeryl J. Santos (Consul-Generaal van de Filippijnen), Gary Ilagan (Executive Director, Philippine-American Chamber of Commerce in Texas), Gazini Ganados (Miss Universe Philippines 2019), Brian Buspos (choreograaf/ artiest uit Houston), en The Almighty Kracker Nuttz als gast-dj. Ilagan zal donderdag een ceremoniële “First Shot” nemen voor de Rockets’ Clutch City Foundation.

Beide teams ontmoeten elkaar donderdag om 19.00 uur. Tot nu toe is het aantal raketten 1-3. De Jazz zijn na drie wedstrijden ongeslagen.

Copyright 2021 door KPRC Click2Houston – Alle rechten voorbehouden.

READ  Zelda, Pokémon en Final Fantasy Music verschijnen bij de eerste videogameconcerten
More from Madison Garrett
Ubisoft stelt geplande gesloten bèta voor Ghost Recon Frontline uit
afbeelding: Ubisoft Sindsdien is het slechts een kwestie van dagen Ubisoft heeft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *