Lightyear Frontier aangekondigd op ID @ Xbox Showcase

Lightyear Frontier is een nieuw landbouwverkenningsspel waarin spelers voertuigen besturen die naar Xbox-platforms komen.

ID @ Xbox Twitch Gaming August Showcase had geen gebrek aan geweldige indiegames om mee te pronken. Veel van de aangeboden spellen waren volledig nieuw onthullend. Deze omvatten Lightyear Frontier, een nieuw landbouwverkenningsspel in ontwikkeling van Frame Break en Amplifier Game Invest.

De Lightyear Frontier kreeg een echte cabrio met een nieuwe trailer in de ID @ Xbox August Showcase. Lightyear Frontier is een landbouwverkenningsspel waarin spelers middelen beheren, knutselen en bases bouwen. We zien ook de verschillende spelomgevingen, evenals de grote mechanismen die spelers zullen besturen en gebruiken in de landbouw. De trailer brengt ook het multiplayer-aspect van Lightyear Frontier naar voren.

In de beschrijving van de game zeiden de ontwikkelaars: “Speel voor 1 tot 4 spelers in online coöp, ontdek en plant exotische planten, tamme dieren in het wild, draag de elementen en bouw je nieuwe thuis weg van huis.” Lightyear Frontier-website. De overgang tussen singleplayer en multiplayer zal naadloos zijn, waarbij de ontwikkelaars aangeven dat spelers hun wereld voor bezoekers kunnen openen wanneer ze maar willen.

De omgeving in Lightyear Frontier zal veel meespelen in de gameplay. Omdat landbouw een enorm aspect van het spel is, zullen spelers uitdagingen die door weersomstandigheden worden veroorzaakt, moeten doorstaan ​​​​en overwinnen om hun boerderij in een gezonde staat te houden. Ten slotte brengen de ontwikkelaars enkele verhalen en tradities naar voren in Lightyear Frontier. Door oude ruïnes zullen spelers geheimen ontdekken en “een bericht ontcijferen dat eeuwen heeft gewacht om gehoord te worden.”

De Lightyear Frontier werd voor het eerst onthuld tijdens de [email protected] augustus 2021-demo en zal ergens in de toekomst op Xbox en pc verschijnen. Er is geen huidige releasedatum, maar je kunt de game toevoegen aan Steam-verlanglijst voor toekomstige updates.

Donovan is een jonge journalist uit Maryland die dol is op spelen. Zijn oudste gameherinnering is het spelen van Pyjama Sam op het bureaublad van zijn moeder in het weekend. Pokémon Emerald, Halo 2 en het originele Star Wars Battlefront 2 waren enkele van de meest invloedrijke titels die zijn liefde voor videogames hebben doen herleven. Na een hele opleiding bij Shacknews te hebben gevolgd, studeerde Donovan in 2020 af aan Boy State University met een major in uitzendjournalistiek en trad hij fulltime bij het team. Hij is een Star Wars-nerd en een filmfanaat die de hele dag met je over films en games praat. Je kunt hem volgen op Twitter MustafaHosny Oh God, Amen

READ  Black Friday GameStop-deals 2020 - Switch, PS4 en Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Cloud Gaming voor pc nadert release

Als er één ding is waar veel Xbox-fans op wachten, brengt het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *