Twitch verbiedt de woorden ‘Simp’ en ‘Virgin’

Illustratie bij artikel getiteld Twitch Bans the Words Simp and Virgin (Actual Simps and Virgins Still Welcome)

Foto: MARTIN BUREAU / Medewerker (Getty-afbeeldingen)

Als onderdeel van een doorlopend proces van herinrichting zijn beleid rond intimidatie en hatelijk gedrag kondigde Twitch woensdag aan dat de woorden ‘simp’, ‘incel,”En“ maagd ”worden niet langer op het perron toegelaten zolang ze worden gebruikt door streamers en commentatoren als beledigingen. Als ze op een vriendelijke manier worden gebruikt, zijn de woorden vermoedelijk nog steeds oké om te gebruiken.

In een verklaring vertelde een Twitch-woordvoerder De rand dat het platform van plan is actie ondernemen tegen het gebruik van die termen “in het bijzonder wanneer ze worden gebruikt om negatief te verwijzen naar de seksuele praktijken van iemand anders. “ De termen alleen gebruiken op een manier die andere gebruikers niet actief beledigt, voegde de woordvoerder eraan toe, “zou niet leiden tot handhaving, maar we zouden actie ondernemen als ze herhaaldelijk op een intimiderende manier werden gebruikt.“

De nieuwe regels worden officieel in werking treden op 22 januari, en zal ook omvatten striktere beleidsregels rond seksuele intimidatie. Onder de andere nieuwe verboden gedragingen zijn “Denigrerende uitspraken doen over de vermeende seksuele praktijken of seksuele moraal van iemand anders”En “Herhaaldelijk een andere persoon negatief richten met seksueel gerichte termen, zoals ‘hoer’ of ‘maagd’. ”

Tijdens het live gestreamde gemeentehuis op woensdagmiddag, Twitch COO Sara Clemens zei dat termen als ‘simp’, ‘incel’ en ‘virgin’ specifiek niet zijn toegestaan ​​omdat ze vaak ingezet als ‘beledigingen om negatief te verwijzen naar de seksuele activiteit van een ander.”Clemens merkte ook op dat het platform emotes zal monitoren, een Zenuwtrekking-specifieke set van emoticons, voor de verboden termen, en zullen ze verwijderen wanneer ze worden gerapporteerd.

In juni zei Twitch van wel “Toegewijd om onze inspanningen voort te zetten om van Twitch een veiligere omgeving te maken” na het platform begon eindelijk af te rekenen met de golf van seksuele intimidatie en hatelijke inhoudsklachten die het al lang hadden geplaagd.

Hoewel er geen woord is over hoe de moderators de nieuwe ban zullen afdwingen, zullen ze hun werk uit handen krijgen; thier zijn veel mensen die elkaar simps noemen op Twitch.

READ  Apple's Night Shift past niet bij de complexiteit van slapen
Written By
More from Lesley Curry

Samsung lanceerde de webversie van TV Plus onderaan het scherm

foto: Alex Won (Getty Images) Voor degenen onder ons die geen Samsung-tv...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *