Twitter verandert ontwerp nadat gebruikers zeiden dat ze hoofdpijn kregen

Afbeelding van het artikel getiteld Twitter Backpedals on Design Changes nadat gebruikers klagen over hoofdpijn en vermoeide ogen

Foto: Lionel Bonaventure/AFP (Getty Images)

Een paar dagen na de lancering werden enkele nieuwe ontwerpwijzigingen doorgevoerd om het toegankelijker te maken, Twitter is terug op de tekentafel, en met een zeer goede reden. De ontwerpkeuzes hinderden de ogen van sommige gebruikers en bezorgden hen hoofdpijn.

Twitter op vrijdag aankondigen Hij bracht wijzigingen aan in het contrast op zijn nieuwe knoppen om mensen met zintuiglijke gevoeligheden tegemoet te komen. Het bedrijf heeft verschillende klachten van gebruikers ontvangen over hoe dit nieuwe voorval Ontwerpkeuzes-Waaronder Het nieuwe lettertype van Chirp, contrastrijke kleuren en knoppen, minder grijswaardenachtergronden en minder scheidingslijnen — heeft deze elementen de afgelopen dagen beïnvloed.

Een autistische gebruiker vertelde het bedrijf dat het verwijderen van de scheidslijnen en het contrastrijk maken van de kleuren en knoppen de site “extreem ongemakkelijk” maakte.

“Als autist maakt het verwijderen van lettertypen en het overschakelen naar hoog contrast het gebruik van de site op dit moment erg oncomfortabel”, MxKelsieSkye zei:. “Het lettertype wordt ook goed weergegeven als ik goed kijk, maar om de een of andere reden wordt mijn zicht wazig naarmate ik de site langer gebruik. Dit is een slechte bèta, hoop ik.”

Een andere gebruiker zei: Hij kon niet lezen Chirp kreeg helemaal geen strepen en wist niet wat hij moest doen toen zijn telefoon de app bijwerkte met het nieuwe ontwerp. Anderen hebben gezegd dat ze medische aandoeningen hebben en nu Kan Twitter niet lezen zonder hoofdpijn te krijgen.

“The new typeface worsens my astigmatism. I cannot read without having a headache. My systems typeface is tailored for my eyesight,” Twitter user _psot schreef.

Eerder deze week heeft het bedrijf Gebruikersverzoek: Om ze te laten weten of ze hoofdpijn, migraine of vermoeide ogen hebben door de nieuwe lijn. Destijds erkende Twitter ook dat het enkele weergavefouten ondervond en werkte het aan een oplossing.

Het bedrijf bevestigde dat het luistert naar feedback van gebruikers over ontwerpupdates en feedback volgt.

“We brengen contrastveranderingen aan in alle knoppen om het voor de ogen gemakkelijker te maken, omdat je ons vertelde dat de nieuwe look niet comfortabel is voor mensen met zintuiglijke gevoeligheden”, zei Twitter via zijn site. Toegang tot Twitter Vrijdag rekening.

Alex Haggard, stichtend lid van THij uitgeschakelde lijst, merkt op dat de nieuwe ontwerpwijzigingen van Twitter een voorbeeld zijn dat toegankelijkheid niet voor iedereen geldt. In feite, zoals TechCrunch opmerkt, deskundig land Deze aanpassing, zoals gebruikers toestaan ​​om het contrast en het lettertype aan hun behoeften aan te passen, is de beste manier om websites toegankelijk te maken.

“Dit is een goed voorbeeld van hoe sommige toegangsbehoeften zich routinematig kunnen richten op andere binnen ‘toegankelijke’ processen!” Verwilderd Ze zei. “Het is bekend dat hoog contrast ontoegankelijk is voor veel mensen die gevoelig zijn voor licht en chronische pijn hebben.”

Gizmodo nam contact op met Twitter voor aanvullend commentaar op de aankondiging van ontwerpwijzigingen op zaterdag, maar we hebben nog geen reactie ontvangen op het moment van de pers. We zullen deze blog updaten als we iets horen.

In een verklaring aan TechCrunch zei Twitter dat het om feedback van mensen met een handicap vroeg tijdens het hele proces van het maken van een nieuw ontwerp.

“Mensen hebben echter verschillende voorkeuren en behoeften en we zullen feedback blijven volgen en de ervaring verbeteren”, aldus het bedrijf. “We weten dat we in de toekomst meer feedback kunnen krijgen en zullen er alles aan doen om dat mogelijk te maken.”

READ  Google Assistant krijgt aangepaste snelkoppelingen voor directe interactie met Android-apps van derden
Written By
More from Lesley Curry

Pokemon’s nieuwe Blastoise Snap is een van de meest magische momenten

Hij moet gaan, zijn mensen hebben hem nodig Er zijn veel evenementen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *