Twitter zegt dat het het probleem van verdwijnende tweets zal oplossen

Het bedrijf zei dat Twitter van plan is enkele wijzigingen aan te brengen die kunnen voorkomen dat tweets verdwijnen terwijl ze worden gelezen Op zijn ondersteuningsaccount woensdag.

Dit is wat u kunt tegenkomen. Als je naar een tweet op je tijdlijn kijkt, en tegelijkertijd iemand anders die je volgt erop reageert, of de oorspronkelijke tweeter het heeft gelinkt, wordt de app plotseling vernieuwd, terwijl de tweet uit beeld verdwijnt. Dit is duidelijk niet ideaal, dus Twitter is van plan om de komende maanden wijzigingen aan te brengen om het probleem op te lossen.

In een tweet die de gebruiker beantwoordtTwitter verwoordde wat het probeert op te lossen eenvoudiger: “We willen dat je kunt stoppen en een tweet kunt lezen zonder dat deze uit het zicht verdwijnt.”

De tijdlijn van twee maanden betekent dat er niet meteen een oplossing wordt gevonden, dus het probleem kan nog steeds optreden voordat Twitter de nodige wijzigingen aanbrengt. En hoewel het niet precies duidelijk is welke veranderingen Twitter van plan is aan te brengen, zouden de oplossingen welkom kunnen zijn voor mensen die getroffen zijn door het verdwijnen van tweets.

READ  Helling: nieuwe impressies van skateboardspellen
Written By
More from Lesley Curry
Microsoft lanceert Windows 11-evenement op 24 juni
Microsoft “slo-fi” achtergrondminiatuur. schermafbeelding: Youtube terwijl we wachten Om meer te horen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *