Xbox Live-games met gratis Gold-game voor oktober 2021 mogelijk gelekt

Een van de aankomende gratis games voor Xbox Live Gold-abonnees wordt waarschijnlijk uitgelekt via Games With Gold voor de maand oktober. Hoewel het al op 22 september is, heeft Xbox de gratis Xbox Live Gold-games voor oktober nog niet onthuld. Dit kan morgen al veranderen, maar het kan pas volgende week veranderen. In de tussentijd is echter mogelijk een van de gratis games in kwestie uitgelekt, met dank aan Microsoft zelf.

Het lek is te danken aan reddit, maar meer specifiek via een officiële Xbox-server, die om de een of andere reden een afbeelding heeft van Hitman 3 Met het Xbox Live Gold-logo. De snelle reactie hierop van velen is natuurlijk de aanname dat dit te maken heeft met Games With Gold, wat een redelijke aanname is, maar het kan ook zijn dat dit onderdeel is van Free Play Days. In feite is er een veel grotere kans dat je deelneemt aan Free Play Days, waardoor games routinematig voor een beperkte tijd gratis kunnen worden gespeeld.

huurmoordenaar 3 Het is net dit jaar uitgebracht en is een van de grootste releases van het jaar, dus het is moeilijk voor te stellen dat Xbox het in Games With Gold zou kunnen vergrendelen, vooral als je bedenkt dat Games With Gold bijna uitsluitend elke maand een matte line-up heeft. Ondertussen bevat Free Play Days regelmatig meer populaire en nieuwere spellen.

Het is ook mogelijk dat dit een soort glitch of fout is. Hoewel het niet waarschijnlijk is, is het in het verleden gebeurd en het is belangrijk om het in gedachten te houden als een mogelijkheid.

READ  Psychologische horrorgame "Silver Chains" is nu beschikbaar op Xbox Series X | S.

Op het moment van publicatie heeft geen van de betrokken partijen, Xbox en IO Interactive, noch iemand die met een van hen is geassocieerd, commentaar gegeven op dit lek en de speculatie die het heeft voortgebracht. Wanneer en als dit verandert, zorgen we ervoor dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt. Neem het hier intussen allemaal met een korreltje zout.

Voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft — inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken en speculaties — klik hier of bekijk de relevante en actuele links die direct hieronder worden vermeld:

Written By
More from Vanessa Hale
Elder Scrolls Online Markarth DLC introduceert nieuwe verhaalzoektochten voor pc en Stadia
De Markarth Story Zone DLC is nu live The Elder Scrolls Online,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *