U kunt nu uw eigen meiboom bouwen in Valheim

Er is vandaag een nieuwe patch voor Valheim die twee grote veranderingen in het spel aanbrengt, in een soort “goed nieuws, slecht nieuws”-pakket. Ten eerste het goede nieuws: meibomen, die voorheen alleen te vinden waren in verlaten dorpen in het Meadows-bioom, zijn nu bewerkbaar.

Dit is een grote zegen voor gamers omdat de Maypoles extra comfort bieden bij het rusten binnen hun bereik. Rust heeft invloed op het Comfort-effect, dat de XP-winst, het herstel van de gezondheid en het uithoudingsvermogen verhoogt. Hoe comfortabeler je je voelt, hoe langer je kunt profiteren van de “comfortabele” boost.

Bekijk meer

Het slechte nieuws is eerlijk gezegd dat je nu veel meer kans loopt om geschopt te worden en dat je spullen vernietigd worden. De patch brengt wijzigingen aan in het AI-monster om ervoor te zorgen dat ze meer kans hebben om structuren aan te vallen wanneer ze je niet in handen kunnen krijgen (“onder andere”, wat onheilspellend klinkt), en de bazen zullen niet van je weglopen niet meer. Grijze dwergen kunnen nu ook beter gooien.

Dit is trouwens geen Gridwarf. Deze dwerg. Het zal je verwennen. Krediet: Iron Gate Studios

Reactie op de patch op Steam Enigszins vermengd. Veel gebruikers zeggen dat grijze dwergen al vervelend genoeg zijn, en dat het interessanter maken de ergernisfactor alleen maar zal vergroten in plaats van het spel op een zinvolle manier te verbeteren. Er zijn ook klachten over de frequentie van “grote” updates: ontwikkelaar Iron Gate Duw zijn update-roadmap terug Eerder deze maand wordt de eerste van vier updates die voor dit jaar zijn gepland, pas later in de zomer verwacht.

READ  Rockstar Games Launcher rockt en alle pc-games crashen
Written By
More from Max Mcgee
De volledige versie ziet er goed uit op pc ┬╗TechnoCodex
Ik heb niet het meeste uit de geavanceerde pc-functies kunnen halen, maar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *