U kunt slechts twee games opslaan op de Xbox Series S.

De kleinere SSD in de Xbox Series S heeft nadelen, dus je kunt er waarschijnlijk maar twee digitale volledige games op installeren.

Sony en Microsoft gaan op hun eigen manier de strijd aan om de volgende generatie consoles. Sony heeft één console met twee varianten, Microsoft komt met twee consoles. Je hebt de Xbox Series X met onder andere 1 TB SSD en een Xbox Series S die een aantal zaken opoffert, waaronder een kleinere SSD.

De goedkopere Xbox Series S lijkt misschien een aantrekkelijke instap in de wereld van next-gen gaming. Houd er echter rekening mee dat de SSD slechts 512 GB groot is. Dat is niet erg indrukwekkend voor gaming van de volgende generatie. Het valt nog te bezien hoeveel games u daadwerkelijk kunt verliezen. Door een Reddit-gebruiker we weten echter hoeveel GB je gratis hebt voor games. Het antwoord is 364 GB.

Dat komt neer op maximaal twee grote spellen. Zo werd onlangs aangekondigd dat Call of Duty Black Ops Cold War 250 GB groot is voor de pc. Laten we voor het gemak die 250 GB nemen voor de Xbox Series X. Dan blijft er eigenlijk 114 GB over voor andere games.

Een oplossing is om games op de Xbox Series S te verwijderen en alleen games te installeren die je daadwerkelijk speelt. Als je echter veel spellen tegelijk speelt, is dat niet mogelijk. En dan is het misschien een idee om voor die Xbox Series X of de PlayStation 5 te gaan.

Written By
More from Aubrey Mason

Nike heeft het net gedaan. Can’t Stop Sport And Can’t Stop This Viral Ad

Nike-advertentie: ‘You Can’t Stop Us’ is de nieuwste Nike-advertentie die golven op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *