Ubisoft Game Sale-kortingen Far Cry, Assassin’s Creed en meer (pc)

De laatste Ubisoft Forward-stream bracht een hoop nieuws over zowel aankomende als bestaande Ubisoft-games. Om het evenement te vieren, organiseert Ubisoft weer een grote verkoop in zijn back-catalogus. Het is vergelijkbaar met de Ubisoft Forward-uitverkoop van juli, maar als je het gemist hebt, is dit een goed moment om tot 85% te besparen op Assassin’s Creed, Far Cry, Watch Dogs en meer. Alle deals zijn beschikbaar op pc-games (gespeeld via de Uplay-client van Ubisoft), maar sommige zijn ook van toepassing op digitale edities van PS4 en Xbox One.

Vóór Assassin’s Creed Valhalla’s release van 10 november, kun je de historische actieserie goedkoop inhalen. Voor nieuwkomers of mensen die hun verzameling willen aanvullen, is de Assassin’s Creed Animus-pakket bevat elke game en DLC voor $ 121,90, wat ver verwijderd is van de normale prijs van $ 530. Valhalla zal het verhaal voltooien dat begon in Origins en vervolgde in Odyssey. Direct, Assassin’s Creed Odyssey is te koop voor $ 18, terwijl Assassin’s Creed Origins is $ 12. Als je een van de beste verhaallijnen in de franchise opnieuw wilt bezoeken, is de Assassin’s Creed Ezio Auditore-pakket– die wordt geleverd met Assassin’s Creed II, Brotherhood en Revelations – kost slechts $ 17,40.

Beste deals in Ubisoft Forward Sale

De Far Cry-franchise krijgt ook grote kortingen. Far Cry 5 is $ 12, en Far Cry New Dawn is $ 10. Als alternatief kunt u grijpen De complete editie van Far Cry New Dawn– die een exemplaar van Far Cry 5 bevat – voor $ 20. Degenen die een reis door het geheugen willen maken, kunnen de Far Cry Bronze-pakket en ervaar de eerste drie titels in de serie voor slechts $ 10,80. De complete Far Cry-serie is samengesteld in de Platinum-pakket, dat is slechts $ 58,80.

READ  Subway Surfers Hack Mod APK, gratis download computerspel, speel online

Ghost Recon Breakpoint en Ghost Recon Wildlands– de twee meest recente inzendingen in de tactische third-person shooter-franchise – zijn te koop voor $ 15 per stuk. Je kunt ook grijpen Rainbow Six Siege voor $ 8, terwijl de Ultieme editie is slechts $ 40,50. Vooruitlopend op Bekijk de vrijlating van Dog Legion, Watch Dogs 2 is te koop voor $ 10, en Waakhonden is $ 7,50.

Ubisoft heeft een remake van Prince of Persia: The Sands of Time tijdens het evenement. Als je de franchise opnieuw wilt bezoeken voordat de remake uitkomt, kun je een paar klassieke edelstenen kopen voor supergoedkoop. prins van Perzië, Prince of Persia: The Sands of Time, De twee tronen, en De vergeten Zanden zijn allemaal verdisconteerd tot $ 2 per stuk.

U kunt bladeren door het volledige verkoop in de Ubisoft Store. De Ubisoft Forward Sale loopt tot 21 september.

Written By
More from Eda Greene

Hoe de Bravely Default Demo te downloaden 2

Bravely Default 2 was oorspronkelijk gepland voor release in 2020, maar is...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *