Ubisoft stelt Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine minstens twee maanden uit – Gaming – Nieuws

Rainbow Six-quarantaine klinkt passend : +

Als je denkt dat dat gepast is, kijk dan nog eens terug naar het verhaal van Rainbow Six (het boek, grotendeels overgenomen in de eerste game, hoewel niet alle details correct worden overgebracht).

Een bedrijf ontwikkelt een kunstmatig *) virus met het specifieke doel de mensheid virtueel uit te roeien (behalve zijzelf natuurlijk; hypocrisie is tijdloos …). Ze huren een stel terroristen in om aanslagen te plegen. (Dat zijn de aanvallen waarbij Rainbow betrokken raakt.)
(Het boek kwam uit direct na het Goede Vrijdagakkoord en een paar jaar voor 11 september … weet je, toen we dachten dat terreuraanslagen tot het verleden behoorden.)
Met de dreiging van terreur weer op de agenda, moeten de Olympische Spelen natuurlijk goed beveiligd worden … en ze slagen erin dat contract binnen te halen. Daar willen ze hun virus verspreiden via het systeem dat de toeschouwers koelt … door kleine waterdruppeltjes te vernevelen. Door het virus in de watertoevoer te injecteren, zullen alle bezoekers het inademen en besmet raken. Het idee is dat iedereen naar huis terugkeert en de ziekte over de hele wereld verspreidt voordat mensen symptomen krijgen (en dus voordat alle grenzen sluiten).

Voor de duidelijkheid: Clancy heeft geen glazen bol; Bovenstaande samenvatting is geschreven met als doel alle overeenkomsten te benadrukken (en alle verschillen zo min mogelijk te vermelden). Dat de huidige situatie veel gemeen heeft met Rainbow Six, wat (volledig kunstmatig; een schrijver kan doen wat hij wil, want het is maar een verhaal) is een worstcasescenario, verklaart misschien waarom we nu in zulke enorme problemen zitten.

READ  Lake Piru, waar Naya Rivera vermoedelijk dood is, berucht om verdrinkingen

*) Voor de aluminium hoeden: ik heb het hier enkel en alleen over Shiva, het virus van Rainbow Six; niet boven covid19.

Written By
More from Aubrey Mason

Medewerker bij Mysuru Palace test de positieve, toeristische plek van het coronavirus zodra het sanitair begint

Het Mysuru-paleis is verlicht voor Dasaramydasara.in Mysuru Palace is altijd een van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *