Ubisoft’s Immortals Fenyx Rising releasedatum gelekt via Xbox Store naast screenshots; Komt uit op 3 december en ondersteunt slimme levering

Ubisoft’s Immortals Fenyx Rising, voorheen bekend als Gods & Monsters, heeft schijnbaar de releasedatum gelekt via de officiële Xbox Store.

Zoals eerder deze week besproken, Ubisoft veranderde schijnbaar de titel van zijn aanstaande open-world actie / avontuur-titel. Op basis van de bewoordingen van de CEO van Ubisoft, Yves Guillemot, is de game nu gericht op een release ergens tussen januari en maart 2021. Een nieuwe Ubisoft-game zou geen Ubisoft-titel zijn zonder enkele buitensporige lekken, en de Microsoft Store zou heel goed kunnen zijn gelekt de releasedatum van de game – verrassing, het kan dit jaar nog steeds aankomen.

Black Ops Cold War Alpha Multiplayer Gameplay Leaks, met Miami

3 decemberrd zal de datum zijn die Immortals Fenyx Rising uitbrengt, volgens naar de Xbox Store. De titel maakt gebruik van Microsoft’s Slimme leveringstechnologie, waarmee spelers de game kunnen spelen op de Xbox One of Xbox Series X zonder een extra aankoop te hoeven doen.

Afgezien van een releasedatum, bevatte de Xbox Store ook een reeks fantastische screenshots van aanstaande actie / avontuur in de open wereld. We hebben deze hieronder opgenomen naast de officiële beschrijving van het spel.

Immortals Fenyx Rising Beschrijving

Immortals Fenyx Rising maakt gebruik van de Smart Delivery-technologie – koop de game een keer en speel het op Xbox One of Xbox Series X wanneer zowel de console als die versie van Immortals Fenyx Rising beschikbaar zijn.

Pre-order nu voor de bonusquest, A Tale of Fire and Lightning!

Immortals Fenyx Rising ™ brengt groots mythologisch avontuur tot leven. Speel als Fenyx, een nieuwe, gevleugelde halfgod, op een zoektocht om de Griekse goden te redden. Het lot van de wereld staat op het spel – jij bent de laatste hoop van de goden.

– Gebruik de krachten van de goden zoals het zwaard van Achilles en de vleugels van Daidalos om machtige vijanden te verslaan en oude puzzels op te lossen.

– Vecht tegen iconische mythologische beesten zoals Cyclops en Medusa in dynamische gevechten in de lucht en op de grond.

– Gebruik je vaardigheden en diverse wapens, waaronder zelfgeleide pijlen, telekinese en meer, voor verwoestende schade.

– Ontdek een gestileerde open wereld in zeven unieke regio’s, elk geïnspireerd door de goden.

Gebaseerd op de Xbox Store-vermelding, weegt Immortals Fenyx Rising ongeveer 30 GB op Xbox. We zullen updaten zodra we meer te weten komen over deze fantastische titel.

READ  Hoe u uitzendingen van meer dan 100 games kunt bekijken

Written By
More from Max Mcgee

Meer dan 4.700 pc-games te koop voor Black Friday bij Fanatical

Black Friday-uitverkoop is momenteel live, en dat betekent dat er talloze game-deals...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *