Ubisoft’s Riders Republic vertraagd – IGN

Ubisoft’s aanstaande “enorme multiplayer-stadion” Riders Republic voor de opkomende open wereld van Ubisoft is uitgesteld tot 2021. Vooraf ingesteld voor de release van 25 februari op pc, PS5, PS4, Stadia, Xbox Series X, S en Xbox One, kondigden de ontwikkelaars aan Dat de versie werd verplaatst “naar een latere datum van het jaar” zonder een nieuwe datum of maand voor de release op te geven. Volledige verklaring, Verspreiding In de vorm van een afbeelding op Twitter staat er:

Hey ruiters,

In september kregen we onze eerste blik op ons megamultiplayer-stadion in Riders Republic. Er is ons een buitensportpark vol actie beloofd, vol met all-out teamraces met meer dan 50 mederijders op de volgende generatie consoles, een verscheidenheid aan gevarieerde activiteiten en gekke stunts. We kunnen niet wachten tot je onze levendige wereld doorkruist en de verbeelding van je Rider leeft.

Vandaag willen we u laten weten dat we een besluit hebben genomen om onze release naar later dit jaar te verplaatsen. Deze extra tijd stelt ons gepassioneerde team in staat om onze spelers de leukste ervaring te bieden.

Hartelijk dank voor uw steun en begrip. Blijf veilig en bereid je voor om binnenkort deel te nemen aan de rage van de Republic of Riders!

Riders Republic Dev Team

Zoals onthuld tijdens de aankondiging van Riders Republic in september, werd Ubisoft Annecy, de studio achter Steep en gelegen in zeven verschillende Amerikaanse nationale parken en andere bezienswaardigheden, samengebracht in een open wereld. Spelers kunnen kiezen uit skiën, snowboarden, downhill fietsen en het dragen van vleugels en raketpakken om samen met andere spelers de omgeving te doorkruisen en te verkennen

Eind vorig jaar onthulde Ubisoft ook hoe Riders Republic en een groot aantal andere games optimaliseren voor de PS5, Xbox Series X en Ss.

Jonathan Dornbusch is IGN’s Senior News Editor, Podcast Beyond! En PlayStation Leader. Praat met hem op Twitter Sluit een tweet in.

READ  Avengers-videogame: Spider-Man GRATIS voor PlayStation 4- en PS5-gebruikers
Written By
More from Aubrey Mason

Ayodhya Ram Temple Voorgesteld ontwerp: zie foto’s

Voorgesteld uiterlijk van de Ram-tempel in Ayodhya. New Delhi: Het ontwerp van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *