UCEED, CEED 2023: Voorlopige antwoordsleutels vrijgegeven; Hoe te downloaden, bezwaar maken

UCEED, CEED 2023: Voorlopige antwoordsleutels vrijgegeven;  Hoe te downloaden, bezwaar maken

Om de conceptantwoordsleutel te downloaden, kunnen kandidaten de officiële website bezoeken – ceed.iitb.ac.in of uceed.iitb.ac.in Klik vervolgens op de link “CEED 2023 Draft Answer Key” of “UCEED 2023 Draft Answer Key” op de homepage. De antwoordsleutel wordt in pdf-formaat op het scherm weergegeven.

UCEED, CEED 2023: Stappen om bezwaar te maken tegen de antwoordsleutel

Stap 1: Log in op de site – ceed.iitb.ac.in of uceed.iitb.ac.in – Gebruik van inloggegevens zoals gebruikers-ID en wachtwoord.

Stap 2: Klik op Stap 3 weergegeven op het scherm.

Stap 3: Kies het juiste vraagnummer uit de vervolgkeuzelijst en geef uw feedback op die vraag; Er zijn slechts 200 tekens toegestaan.

Stap 4: Dien de benodigde documenten en bestanden in, indien nodig.

Stap 5: Klik op het tabblad Verzenden.

Kandidaten kunnen via hetzelfde portaal opmerkingen maken en bezwaar maken tegen meerdere vragen. Conceptantwoordsleutels voor vragenformulieren die eerder door het instituut zijn geüpload.

UCEED en CEED 2023 examens zijn afgelegd Zondag 22 Januari. De totale score voor UCEED 2023 was 240 en 200 punten voor CEED 2023. Tijdens het vrijgeven van CEED Question Papers, UCEED 2023, heeft Indian Institute of Technology (IIT) Bombay ook markeringsschema’s beschikbaar gesteld.

READ  Download Bihar Board Admission Card 2023 voor BSEB School 10e Matric Examens begint op Secondary.biharboardonline.com, directe link hier

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *