UCLA stelt mannen hoepelspel een tweede keer uit

Het laatste nieuws over de effecten van de uitbraak van het coronavirus op sport over de hele wereld:

UCLA heeft dinsdagavond de basketbalwedstrijd voor mannen tegen Long Beach State uitgesteld.

De school zegt dat het spel uit ” een overvloed aan voorzichtigheid ” is gebaseerd op COVID-19-protocollen binnen het Beach-programma.

Het is de tweede keer dat de wedstrijd is uitgesteld. De teams zouden oorspronkelijk op 30 november in Pauley Pavilion spelen, maar die wedstrijd werd om dezelfde reden afgeblazen.

The Beach opende het seizoen pas op 4 december en zes van de zeven wedstrijden die deze maand op het programma staan, zijn wegwedstrijden.

The Beach zal dit seizoen slechts één keer de staat Californië verlaten en in februari naar Hawaï reizen voor back-to-back Big West-wedstrijden.

Het basketbalprogramma voor mannen van UNLV pauzeert de persoonlijke teamactiviteiten vanwege een bevestigd geval van COVID-19.

De wedstrijden van de Runnin ‘Rebels’ tegen Wyoming op zondag en dinsdag worden niet gespeeld zoals gepland.

UNLV annuleerde eerder wedstrijden tegen Pepperdine en Eastern Washington vanwege een positieve test op het nieuwe coronavirus.

Een aanhoudende COVID-19-uitbraak in Michigan heeft de Wolverines gedwongen hun voetbalwedstrijd op nummer 18 Iowa op zaterdag te annuleren.

Dit wordt het derde opeenvolgende spel dat wordt geannuleerd. Wolverines speelden thuis geen 5 Dec. tegen Maryland of vorige week bij Nr 3 de Staat van Ohio.

De atletiekafdeling van Michigan zei in een verklaring dat de beslissing over het Iowa-spel werd genomen na gesprekken tussen medische experts, gezondheidsadviseurs en universitaire administratie.

Atletisch directeur Warde Manuel zei dat het team vanwege COVID-19 zonder een aanzienlijk aantal spelers zou zitten en, in combinatie met uitval vanwege blessures, niet genoeg spelers op meerdere posities zou hebben. Hij zei dat er meer dan 50 spelers niet beschikbaar zouden zijn vanwege positieve tests en vereisten voor het opsporen van contacten.

READ  Padres vs. Brewers - Samenvatting van het spel - 24 mei 2021

Zuid-Californië heeft de volgende drie basketbalwedstrijden voor heren uitgesteld of geannuleerd, terwijl de teamactiviteiten nog steeds worden stopgezet vanwege een bevestigd geval van COVID-19.

De school zei dat het de thuiswedstrijden tegen San Francisco op woensdag en Texas Southern op 23 december had geannuleerd en de wegwedstrijd in Oregon State op 20 december had uitgesteld.

De Pac-12 werkt samen met USC en Oregon State om een ​​wederzijds aangename datum te vinden om hun spel opnieuw te plannen.

USC stelde zijn Pac-12-opener thuis tegen Stanford uit tijdens het weekend toen het voor het eerst de positieve COVID-19-test rapporteerde.

De National Football League zegt dat er 14 nieuwe bevestigde positieve COVID-19-tests waren onder spelers en nog eens 31 positieve tests onder ander personeel in de laatste testronde van de competitie.

Het onderzoek omvatte vorige week 16.340 tests die aan 2.389 spelers werden toegediend en 25.517 tests die aan 4.571 personeelsleden werden gegeven.

Dat brengt de totalen sinds begin augustus tot afgelopen zaterdag op 187 spelers en 328 ander personeel die positief zijn getest op de ziekte uit bijna 800.000 tests.

De eerste bowl-wedstrijd die dit seizoen zou worden gespeeld, is geannuleerd.

De Frisco Bowl die voor zaterdag was gepland, werd afgelast omdat SMU COVID-19-problemen heeft. De Mustangs zouden spelen in Texas-San Antonio in Frisco, Texas.

UTSA zal in plaats daarvan op 26 december spelen in de First Responder Bowl in het Gerald J. Ford Stadium op de campus van SMU buiten Dallas tegen een nader te bepalen tegenstander.

READ  Detroit Tigers Spencer Turkelson en Riley Greene schitteren in Futures

De rivaliteit tussen Indiana en Purdue is opnieuw afgelast.

Beide scholen moesten zich terugtrekken uit de reguliere strijd van vorige week om de Old Oaken Bucket vanwege problemen met COVID-19. De wedstrijd werd verplaatst als een van de bonuswedstrijden voor het kampioenschap van de Big Ten, maar Hoosiers en Boilermakers op de zevende plaats hebben gezamenlijk aangekondigd dat geen van beide teams vrijdag kan spelen.

Het is de eerste keer dat in-state rivalen elkaar niet ontmoeten in een voetbalseizoen sinds de Spaanse grieppandemie gedwongen annuleringen in 1918 en ’19.

Meer AP-sporten: https://apnews.com/hub/sports en https://twitter.com/AP-Sports

More from Madison Garrett

De ondernemer | Waar een crisis niet toe kan leiden: ondernemer …

Ja, ik accepteer de cookies De Ondernemer is onderdeel van DPG Media....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *